Secretarul executiv al PLR Timiş, Iulian Angheluş, a demisionat. Ce spune despre...

Secretarul executiv al PLR Timiş, Iulian Angheluş, a demisionat. Ce spune despre decizia sa

2
DISTRIBUIȚI

iulian anghelus (3)

Secretarul executiv al PLR Timiş, Iulian Angheluş, a demisionat din toate funcţiile deţinute la formaţiunea în care s-a înscris recent.

„Ramân simplu membru cotizant al partidului, dar mai ales activ în campania electorală a Domnului Călin Popescu Tăriceanu.


Multumesc fiecărui coleg pentru buna colaborare în demersul comun de a da o șansă LIBERALISMULUI în România, fiind totodata conştient de eforturile depuse în slujba idealurilor noastre de LIBERTATE”, a scris acesta pe Facebook.

Momentan Agheluş nu a declarat nimic cu privire la acţiunile pe care le va întreprinde pe viitor. Prezent recent la emisiunea PRESALERT LIVE, acesta declara că partidul din care face parte doreşte să se dezvolte, dar că „nu este o tentaţie de a avea acum aceşti aleşi locali, obiectivul principal, şi ne focalizăm foarte bine, este campania prezidenţială, scorul pe care îl va obţine Călin Popescu Tăriceanu”.

2 COMENTARII

  1. Va doresc succes, da, sunte-ti adevaratii liberali si nu tradatori
    a-i liberalismului.
    Chear daca acum sunteti putini, totusi poate ve-ti reusi s-a schimbati ceva-n aceasta tara, plina de tradatori si hoti.

  2. Daca agramatul din comentul anterior se considera in masura sa ne spuna el cine sunt tradatori, cine sunt adevaratii liberali, sa ne creioneze el cine-i bun si cine-i rau….atunci nu ne ramane decat sa vomitam in cor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.