Sorin Grindeanu, ANUNŢ BOMBĂ la PRESSALERT LIVE: soţia viceprimarului Aradului, Cătălin Ţiţirigă,...

Sorin Grindeanu, ANUNŢ BOMBĂ la PRESSALERT LIVE: soţia viceprimarului Aradului, Cătălin Ţiţirigă, director adjunct la Horticultura SA. Vezi legăturile cu Robu VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (2)

Scandalul legat de lipsa unui contract care să asigure îngrijirea spaţiilor verzi din Timişoara pe sectoarele situate în afara centrului oraşului capătă noi proporţii. Invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, alături de şeful PLR Timiş, senatorul Petru Ehegartner, deputatul PSD Sorin Grindeanu a condamnat din nou lentoarea actualei administraţii.

„În acest moment, parcurile din Timişoara în mod legal nu mai pot fi întreţinute, şi de altfel toate spaţiile verzi, nu doar parcurile. Toate contractele cu Rogera şi Tradecomia au expirat în septembrie. Horticola nu a preluat celelalte zone. Deci nu se putea lucra”, a spus Grindeanu. Deputatul a condamnat şi preţurile la care s-au câştigat celalalte licitaţii, amintind de cazul băncilor din fier la doar 15 lei şi a spus că niciun membru din consiliul de aminitsraţie al Horticultura nici chiar liberalii nu au fost de acord ca societatea să presteze la tarifele dorite de primarul Nicolae Robu.

Grindeau a dezvăluit şi o informaţie care în tevatura de vineri de la plenul din CLT a trecut neobservată, problema fiind ridicată de viceprimarul Traian Stoia.


„Horticultura are un nou director adjunct. Este vorba despre soţia viceprimarului din Arad Cătălin Ţiţirigă, care a ajutat PNL Timiş să transfere oameni de la PP-DD. Întâmplător doamna este din celebrul sat Bocsig (n. r – localitatea arădeană unde s-a născut primarul Nicolae Robu)”, a spus pesedistul. Grindeanu a menţionat şi că, deşi soţia lui Ţiţirigă nu a mai activat în cadrul Horticultura SA, acesta a fost adusă direct de la Arad şi unsă pe post, conform principiilor de meritocraţie din PNL.

Vă reamintim că imediat după „ordonanţa traseiştilor”, Ţiţirigă a fost cel care l-a ajutat pe Nicolae Robu să îi transfere pe consilerii locali Florian Stoia şi Petrică Folică, fiind la acea dată şef interimar la PP-DD Timiş. Ulterior, Ţiţirigă a fost exclus din PP-DD de preşedintele formaţiunii, Simona Man.

5 COMENTARII

  1. pai si nu inteleg ! cine a dat ordonanta cu traseistii ? nu PSD-ul? de vina nu-i decat prostimea care voteaza ,aceasta prostime nu a auzit de boicot si nici de alte manifestari de nemultumire. ADEVARUL este ca TOATE PARTIDELE FAC PARTE DIN ACEIASI MIZERIE.

  2. Banuiesc ca si in acest caz este vorba despre faimoasa meritocratie!Lumea munceste,lenesii culeg roadele!Traiasca MERITOCRATIA si cine o promoveaza.

  3. ce anunt bomba, domnule deputat…esti dumneata TARDIV informat…
    Prietenul STOIA, viceprimarul, a spus deja asta in plenul consiliului local…

  4. rusinika robu! ai transformat PNL in pcr (pile cunostinte relatii) ca in tineretile tale comuniste! lupul isi schimba parul (pletele estompate), dar naravul ba (ne-estompate)! rusinika robu!

  5. Pai nu trebuia organizat concurs pentru post? Prea multi politruci, capuse , analfabeti pe care noi trebuie sa-i platim. Ce ar fi sa intram in greva fiscala? Numai asa vom putea scapa de toti parazitii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.