Grindeanu, atac dur la Mihoc după plecarea din PSD. Ce îi transmite...

Grindeanu, atac dur la Mihoc după plecarea din PSD. Ce îi transmite Ehegartner fostului secretar general al PLR Timiş

3
DISTRIBUIȚI

 

 

ehegartner si grindeanu la pressalert live (3)

Invitaţi în această seară la PRESSALERT LIVE, deputatul PSD Sorin Grindeanu şi senatorul PLR Petru Ehegartner, au comentat pe marginea plecărilor recente din partidele pe care le reprezintă. Vă reamintim că, ieri, secretarul executiv al PSD Timiş, Marcel Mihoc, a demisionat, în vreme ce secretarul executiv al PLR Timiş, Iulian Angheluş, a făcut acelaşi gest în urmă cu doar câteva săptămâni.

Legat de achizţiile şefului PSD Timiş Titu Bojin, consilierii judeţeni Sorin Cociobea şi Dorin Cutu de la PDL, dar şi de numirea lui Dorin Cândea la şefia RAR în ciuda faptului că acesta fost condamnat, Grindeanu a comentat că „eu nu sunt un fan al acestor racolări.


M-am opus public la numirea celui pe care îl pomeniţi la RAR, nici nu îl cunosc. (…) Înţeleg că la un moment dat la CJT a existat pericolul pierderii majorităţii ca urmare a trădării la nivel naţional a PNL. Bojin a luat aceşti oameni cu bune şi cu rele încercând să păstreze majoritatea în CJT şi să pună în aplicare tot ce a promis cu cei de la PNL. Cu toate părerile de rău, este un calcul sec politic. (…) Mi-aş fi dorit ca mai mulţi consilieri locali ai PNL, fostul PNL, să plece din partid să vină la PSD să terminăm ce am început în urmă cu mai multă vreme”.

Despre de demisia lui Anghleuş, Ehegartner a spus că „nu ştiu, şi pe mine m-a surprins demisia pe care şi-a dat-o. Din punctul meu de vedere este încă membru în conducerea partidului. I-am propus funcţia de secretar coordonator general. (…) Cred că s-a grăbit şi a luat o decizie pripită, eu îl aştept în continuare la partid”.

Plecarea lui Mihoc a fost condamnată dur de şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, care a spus că „relaţia mea cu Marcel Mihoc a fost doar una strict politcă, în cadrul Biroului Permanent Judeţean. Nu mă număram printre favoriţii dânsului şi inversa e valabilă. (…) Politic vorbind, ceea ce a făcut Marcel Moihoc e un gest incalificabil”. Pesedistul a spus că nu cunoaşte motivele plecării lui Mihoc, întrucât nu se număra printre „confidenţii domniei sale”. „Gestu,l din punctul meu de vedere, nu va avea foarte multe reverberaţii. Am văzut că îşi va duce mandatul de consilier la capăt. Am văzut că îl susţine pe Ponta”, a mai completat pesedistul.

Mai mult, Grindeanu a spus că nu a fost supărat pe Mihoc pentru faptul că în urmă cu mai mulţi ani a semnat actul prin care era mazilit din PSD.

3 COMENTARII

  1. La cata spaga luati de la acesti deputati , cu reclama electorala la vedere nu e de mirare articolul. Puneti macar semnul de publicitate dl Bota ca altfel e furt si se pedepseste conform legii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.