Timișorenii, așteptați să liciteze dovleci roz în scop caritabil. Ce eveniment are...

Timișorenii, așteptați să liciteze dovleci roz în scop caritabil. Ce eveniment are loc în cadrul Campaniei „Help25”

0
DISTRIBUIȚI

dovleci roz

Peste 150 de dovleci roz, frumoși împodobiți și ornați de către artiști plastici, pot fi licitați în scop caritabil, în cadrul unei petreceri care va avea loc la sfârșitul acestei luni, la Timișoara. Evenimentul caritabil „Dovleacul Roz” a ajuns la cea de-a doua ediție și este organizat în cadrul Campaniei “Help25”, ce are ca scop lupta împotriva cancerului de sân.

Acțiunea va avea loc în data de 30 octombrie, de la ora 19.00, la Yacht Club (Restaurant Flora), fiecare participant la eveniment va avea posibilitatea să plece acasă cu unul dintre dovlecii-eroi și astfel va sprijini Campania “Help25”.


De la ora 20.00 va avea loc o licitaţie în scop caritabil, ce va fi urmată de un concert live susţinut de Trupa FM. De asemenea, persoanele care au donat sau vor dona dovleci pentru această cauză vor fi înscrise automat într-o tombolă, care le va aduce premii inedite.

Campania „Help25” a început în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân. Campania are ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp, care costă peste 200.000 de euro.

afis dovleacul roz

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.