Timişorenii de la Sebastian Spanache Trio lansează DVD-ul filmat pe podul Eiffel

Timişorenii de la Sebastian Spanache Trio lansează DVD-ul filmat pe podul Eiffel

0
DISTRIBUIȚI

sebastianspanachetrio (1)

Formaţia timişoreană Sebastian Spanache Trio va susţine un concert de lansare a DVD-ului „Live on the Eiffel Bridge“ duminică, 9 noiembrie de la ora 20.00, la Electric Theatre, biletele pentru acest eveniment urmând să coste 30 lei, în banii aceştia melomanii beneficiind şi de DVD-ul trupei.

„Live on the Eiffel Bridge” a fost filmat în timpul concertului de lansare al albumului „A Pasha’s Abstinence”, din data de 25 aprilie, fiind primul concert amplificat cu sistem silent (pe principiul silent disco) în România, eveniment realizat cu sprijinul Plai, Music Service, HDV Studio, Becherovka, Silent Dance și PR Beta Agency.

Din 2011 până acum, Sebastian Spanache Trio a avut o activitate concertistică intensă, atât pe plan național cât și internațional, cu participări în cadrul unor festivaluri importante, din care amintim: JazzTM, GreenHours JazzFest, Arcub Jazz&More, Mupa Budapest Jazz, DixieJazz Fest Bulgaria și altele, împărțind scena cu artiști de talie mondială, cum ar fi Richard Bona, Hidden Orchestra, Adam Bałdych Imaginary Quartet sau Robert Mitchell’s Panacea.


De asemenea, în 2013, trioul a plecat în turneu european cu concerte în Polonia, Ungaria, Slovacia, Croația și Serbia. La sfârșitul anului 2013, Sebastian Spanache Trio a câștigat premiul cel mare, la prima ediție a Festivalului/Concurs Johnny Răducanu din Brăila, Trofeul Johnny Răducanu.

Trio-ul are la activ două albume lansate oficial, în 2013 și în 2014. Recent, timişorenii au fost nominalizaţi la premiile revistei Sunete pentru cel mai bun album al anului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.