Titu Bojin, la PRESSALERT LIVE, despre anchetarea „greilor” PSD: „Este suspect că...

Titu Bojin, la PRESSALERT LIVE, despre anchetarea „greilor” PSD: „Este suspect că aceste dosare ies acum”. Ce spune șeful PSD Timiș despre procurori, justiție și dosarul în care este implicat VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

titu bojin 111

Discret în a comenta vizavi de colegii săi de partid Dan Șova, Ilie Sârbu și Viorel Hrebenciuc, care sunt audiați într-un dosar amplu privind retrocedări cu cântec, dar extrem de dur în atacurile față de primarul Nicolae Robu. Așa a fost în această seară șeful PSD Timiș, Titu Bojin, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Acesta a declarat că „eu zic că în mod normal justiţia trebuie să îşi facă datoria. Sigur că este suspect că dosare care au dospit ani de zile, unele chiar şase ani, sunt scoase acum, în perioada campaniei, unele din ele având miză electorală.


Nu comentez ce este în aceste dosare, în unele sunt fapte, în altele intenţii. PSD merge mai departe. Electoratul ştie ce are de făcut”.

Legat de colegul din PSD Timiș, Ilie Sârbu, Bojin a mai spus că „senatorul Ilie Sârbu este doar suspectat că ar fi în unele discuţii care sunt purtate în dosarul retrocedărilor. În condiţii normale, la ora actuală populaţia şi votanţii noştri sunt stabiliţi şi, dacă vă uitaţi, nu cred că e vreo tabără mai puţin afectată. PNL, PSD, PMP, chiar şi Tăriceanu a fost atenţionat în condiţii normale”.

Șeful CJT a conchis că „este foarte bine că procurorii şi fac treaba. Nu aş vrea să ne implicăm”. Totodată Bijin este sigur că nu va avea probleme în dosarul pentru care a fost citat la DNA. Vă reamintim că este vorba despre un dosar care anchetează modul în care firma Temadi TMB, în care au fost asociați soția și fiul lui Titu Bojin, a încheiat contracte cu Apele Române Banat, unde Bojin a fost șef.

2 COMENTARII

  1. Comunismul TREBUIE sa dispara de pe fata pamantului…sau macar din Romania! Daca nu v-ar fi deschis liberalii usa, nici macar nu ati fi existat acum!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.