Visezi la o carieră pe scenă? Acum ți se oferă o posibilitate...

Visezi la o carieră pe scenă? Acum ți se oferă o posibilitate de pregătire GRATUITĂ la Teatrul Național din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

teatru

Timișorenii iau ore de actorie gratuit. Lecțiile le sunt predate  de cunoscuți regizori și actori. Pentru al treilea an consecutiv Teatrul Național din Timișoara (TNTm) pornește ”Ora de teatru” un proiect inedit  menit nu numai să îi apropie pe oameni de teatru, ci să îi ajute să se dezvolte personal.

Teatrul Național anunță deschiderea unei noi serii de cursuri de teatru pentru amatori sâmbătă, 1 noiembrie 2014.


Ora de teatru este un proiect social al TNTm, aflat la cea de-a treia serie.  Clasele Orei de teatru propun cursanților diferite modalități și tehnici care au ca scop dezvoltarea personalității copiilor prin teatru, respectiv descoperire și dezvoltare personală prin teatru a tinerilor și adulților. Ora de teatru se structurează, în funcție de vârsta cursanților, în trei grupe: grupa A (7-12 ani), grupa B (13-18 ani) și grupa C (începând cu 19 ani).
Înscrierile se pot face de luni până vineri între orele 8-16 la secretariatul Teatrului Național – tel. 0256 499 908, 0758 089 048 sau 0745 508 595, sau online, pe adresa tntm.office@tntimisoara.com.
Prima întâlnire a cursanților Orei de teatru cu cei trei coordonatori de grupă (regizorii Mihaela Lichiardopol, Ion-Ardeal Ieremia și Sabin Popescu) va avea loc sâmbătă, 1 noiembrie 2014, de la ora 12, la sediul Teatrului Național, str. Mărășești nr. 2. Cursurile Orei de teatru sunt gratuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.