Watermat, creatorul unuia din cele mai mari hituri ale momentului, Bullit, mixează...

Watermat, creatorul unuia din cele mai mari hituri ale momentului, Bullit, mixează în premieră naţională la Timişoara VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

watermat

Watermat, creatorul unuia din cele mai mari hituri dancefloor ale momentului, Bullit, va fi prezent în premieră naţională la Timişoara vineri 24 octombrie, evenimentul care va avea loc la Epic Society fiind unul de neratat pentru amatorii de beat-uri electronice. Francezul Watermat a compus melodii pentru o serie de artişti în trecut, până când în toamna anului trecut a decis să scoată compoziţii sub nume propriu.


Primul lui EP numit Sparks a apărut la sfârşitul anului trecut. Melodia Bullit a apărut în luna mai a acestui an şi a primit suportul unor DJ celebri din întreaga lume. A fost un hit masiv la Miami Music Week a ocupat prima poziţie a DMC Buzz Chart, iar Pete Tong a numit piesa “Essential New Tune of the Week”, în cadrul programului său de la BBC Radio. Melodia a fost printre cele mai căutate zece piese prin programul Shazam în cadrul evenimentului Tomorrowland şi a fost inclusă şi în aftermovie-ul oficial al acestuia. Evenimentul care îl va aduce pentru prima oară în ţara noastră pe Watermat va începe la ora 23, iar biletele de intrare costă 30 lei pentru băieţi şi 15 lei pentru fete.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.