Bătaie la Recaş între fostul edil Marinel Paşca şi angajaţi ai primăriei....

Bătaie la Recaş între fostul edil Marinel Paşca şi angajaţi ai primăriei. Vezi care a fost motivul scandalului

14
DISTRIBUIȚI
Bătaie ca-n filme, astăzi, la Recaş, implicaţi fiind fostul edil al oraşului, Marinel Paşca şi doi angajaţi ai primăriei – şeful Poliţiei Locale, Doru Berzescu şi inginerul Adrian Beche, de la direcţia de Mediu a primăriei, fiecare parte susţinând că este victimă în acest scandal. Totul a pornit de la faptul că un camion de mare tonaj care aparţine lui Paşca a fost oprit pe un drum din comună unde se poate circula doar cu maşini care au o masă totală mai mică de 3.5 tone. „Este o hotărâre de consiliu local în acest sens. Drumul ăla de abia a fost asfaltat. Era pe drumul comunal în apropiere de staţia peco de pe drumul naţional. Şi eu am primit sesizări, ieri, de la vecini, că intră cu camioanul pe acolo, deşi au drum tehnologic pe unde pot să meargă. Şoferul a intrat cu camion de 50 de tone pe drum de 3,5 tone. Poliţistul local era cu un poliţist de la Poliţia Naţională când l-a oprit. Şoferul a dat un telefon la domnul Paşca. Ăla a venit cu jeep-ul şi a vrut să dea în poliţistul local, dar a sărit din faţa maşinii. S-a dat jos şi l-a lovit pe poliţistul nostru. Era şi inginerul de la mediu Adrian Beche cu el. S-au luat la harţă şi după am înţeles că s-au bătut bine. Paşca l-a lovit pe şeful Poliţei Locale în zona sensibilă”, a declarat actualul primar al Recaşului, Pavel Teodor.
Varianta fostului primar Paşca este radical diferită, acesta susţinând că ”undeva după ora 16,00, am fost sunat că mașina cu porumb nu e lăsaă să intre în oraș. Noi avem o societate comercială agricolă și am recoltat azi porumbul.


Pentru prima data, mașinile nu au fost lăsate să intre în oraș, deși prin Recaș circulă mașini de mare tonaj, inclusiv TIR-uri de 22 de tone, la depozitul de materiale al primarului. Când am ajuns la intrarea în oraș am văzut cine oprise mașina: un polițist local, Doru Berzescu, îmbrăcat în trening, și un angajat de la Direcția de Mediu, Beche. Beche a sărit din mașină cu o coadă de topor în mână și a început să dea în mine. Mi-a cărat 12 – 14 lovituri. Dacă nu țineam mânile, îmi spărgea capul. Am fost umplut de sânge, și am cel puțin o mână ruptă”, a relatat Pașca. 
Contactat de PRESSALERT.ro, Adrian Beche a confirmat faptul că a fost la locul incidentului, dar că „nu am văzut mare lucru ce s-a întâmplat. Eu eram în maşină, mai la distanţă. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Alo, alo, nu vă mai aud”. După ce a închis telefonul, Beche nu a mai răspuns la mobil. Şeful Poliţiei Locale, Doru Berzescu, nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui material.
În timpul scandalului, poliţistul local a sunat la 112, la faţa locului sosind şi un echipaj de la Poliţia Naţională. Ambele tabere au susţinut că au fost agresate, aşa că Poliţia Recaş a început o anchetă. „În baza declaraţiilor de la faţa locului se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe. Urmează să fie audiate toate părţile şi vom vedea ce se va stabili şi de către medicii legişti”, a declarat pentru PRESSALERT.ro, comisarul şef Florin Bolbos, adjunctul şefului Poliţiei Timiş. După ce i s-a acordat primul ajutor la un dispensar din localitate, Pașca a plecat la Timișoara, la Institutul de Medicină Legală, pentru a-și scoate certificat medico-legal.

14 COMENTARII

  1. Domnul Paşca, spuneţi dumneavoastră câtă şcoală aveţi, nu aţi fost nici o oră la facultate şi aveţi Diplomă de studi ….
    Dumneavoastră sunteţi un om corupt …
    În 8 ani de zile, nu aţi făcut nimic, decât să furaţi bani, şi să vă cumpăraţi combini, tractoare, etc….
    Dumneavoastră sunteţi un om mincinos nu va bătut nimeni hoţule ….
    Aţi furat nu vă este ruşine ….
    Vă este cumva ciudă, că domnul Pavel asfaltează şi dumneavoastră naţi făcut nimic decât să furaţi …
    Huliganule

  2. Domnul Paşca Dumneavoastră spunele Recaşenilor, câtă şcoală aveţi şi la facultate câte ore aţi mers, nici o oră …
    Dumneavoastră suteţi hoţ,
    În 8 ani de zile aţi furat, decât să faceţi pentru Recaş…
    Aţi furat şi vaţi loat combină, tractoare etc…
    Dumneavoastră aţi fost şi sunteţi un Huligan,
    De ce aţi distrus asfaltarea din Recaş, cu tiru ….
    Hoţule..

  3. Domnul Paşca Dumneavoastră spunele Recaşenilor, câtă şcoală aveţi şi la facultate câte ore aţi mers, nici o oră …
    Dumneavoastră suteţi hoţ,
    În 8 ani de zile aţi furat, decât să faceţi pentru Recaş…
    Aţi furat şi vaţi luat combină, tractoare etc…
    Dumneavoastră aţi fost şi sunteţi un Huligan,
    De ce aţi distrus asfaltarea din Recaş, cu tiru ….
    Hoţule..

  4. Cu totii niste dobitoci!Pasca cunoscut de toti ca un cal breaz,Doru Berzescu -un betivan si curvar cum greu gasesti,in cardasie cu actualul primar si-a angajat amanta de 23 de ani la asazisa politie…locala…Ci totii coordonati de actualul primar ce pute de prostie!

    • Stimate domn Marius,
      Din punct de vedere profesional acest personaj despre care vorbesti a avut rezultate exceptionale in toata cariera sa de politist,fiind din sistem il cunosc si pot afirma acest fapt, iar despre a fi betivan si curvar, nu cunosc, stiu ca betivan fiind nu putea rezista 25 ani in politie, iar curvar fiind nu putea avea o familie atat de reusita. Poti face astfel de declaratii din postura de a/l invidia ce are si ce a obtinut.

  5. Vai si amar de ce am ajuns… psd-ul sa hartuiasca oamnenii sa voteze cu ei. In curand toti vom dormi la aceeasi ora, vom avea 2 ore la tv cu iubitul conducator Pontik, ni se va aspuen ce sa vorbim, gandim… suna cunoascut? Haideti la vot sa nu iasa ciuma rosie!!!!

  6. Pasca,
    Ti-ai incercat puterile cu Berzescu asa iti trebuie, oricum te-a menajat, functia nu i-a permis, dar nu te pune cu cine nu faci fata. Si nu imi pari atat de batut cum te victimizezi! Sper ca ai primit o lectie!

  7. D_LE COLEG….AI MACAR CEA MAI MICA NOTIUNE DE CE INSEAMNA FAMILE??? SI MAI ALES FAMILIE REUSITA???? SE VEDE CA NU…PROBABIL CEL MAI CORECT AI VRUT SA SCI CONCUBINAJ REUSIT….CE FAMILIE E ASTA??? FAMILIE A AVUT DIN CATE SE STIE IN TOPOLOVAT,CU 2 COPII PE CARE LE-A PARASIT DE MICI PTR.O CREATURA DE CEA MAI PROASTA CALITATE CARE FACE DE RUSINE CEEA CE SE NUMESTE FEMEIE…IAR PROFESIONALISMUL SI REZULTATELE D-LUI POLITIST BERZESC,SA FIM SERIOSI…CINE NU LE STIE?? A FOST MUTAT DISCIPLINAR DIN RECAS PTR.POFESIONALISMUL LUI ,ACELA DE A INCERCA SA MUSAMALIZEZE PE BANI GREI UN ACCIDENT IN TOPOLOVAT…L-AU MUTAT BOACTAR LA DISPECERAT…VRETI SA-I SCOATEM DOSARUL DIN ARHIVA POLITIEI???

    • Valoreta este strigatul de invidie al unei femei caci un barbat ar spune: FRUMOASA, INTELIGENTA SI MULT RAVNITA, ESTE CEEA CE ISI POATE DORI UN BARBAT. Asadar nu avem totul intr-o persoana, putine persoane sunt acelea care au totul, asa cum este ea,n este norocul ei, iar despre el nu as putea spune acelasi lucru.

  8. Marius, vin in sustinerea ta si completez faptul ca femeile sufera de aceasta boala, de ce nu am eu ce are ea??? chiar e o fiinta delicata si extrem de placuta, sustin acest fapt pentru ca o cunosc, frumoasa, modesta și desteapta, printre anumite progenituri din mizerabila institutie primaria Recas, nu stiu cum face fata la atata prostime.

    • O intrebare pentru „PROFESIONISTA” „MULT RAVNITA” :poti rezolva sa se stearga si mizeriile pe care le-ai adus in viata unor oameni ?Aceia care regreta ca te-au cunoscut? De exemplare ca tine e plina lumea.Stim ca ai o atractie deosebita pentru barbati insurati,dar sunt si barbati carora le plac modelele unicat,de aceea aleg sa mearga mai departe cu ele ,pe astea ca tine doar le mint si le folosesc……asa ca pe servetelele umede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.