Beck Corlan se pregăteşte să zboare. Vezi povestea videoclipului filmat în sufragerie

Beck Corlan se pregăteşte să zboare. Vezi povestea videoclipului filmat în sufragerie

6
DISTRIBUIȚI

Beck Corlan, una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute, a filmat videoclipul piesei „Am să zbor”, care va fi inclusă pe albumul ei de debut, programat să apară în scurt timp.

„«Am să zbor» este una din «chestiile» cele mai tari de pe album. În ciuda faptului că trăim într-o lume cu atâtea funii şi noduri strâns legate, eu am experimentat o bucurie imbrăcată în libertate. Prin piesa asta mi-am dorit să inspir lumea şi să împart tuturor ce am primit. Ne-am întâlnit la repetiţii, eu le-am cântat piesa «trupeţilor» doar cu chitara acustică. Surpriza cea mai tare a fost când fiecare şi-a luat rolul în serios şi fără nicio ezitare, au intrat în caracterul piesei.


Am cântat până la capăt, cu noi armonii. Ei, atunci am ştiut, «Am să zbor» merită atenţia noastră într-un mod special. Video-ul este inedit. Filmat chiar în sufragerie, de echipa Dream Colors, nişte băieţi ingenioşi. Prea multe nu vreau să dezvăluiesc despre clip. Dar imaginaţi-vă o gaşcă de 9 oameni, la etajul 1, în sufragerie, cu tobe, bass, chitară elecrică si track-ul la maxm“, ne-a declarat Beck Corlan.

Recent, solista a susţinut un concert de prelansare a albumului ei de debut, „Poduri de Pace”, evenimentul desfăşurat în librăria Cărtureşti din Iulius Mall fiind savurat pe deplin de cei prezenţi. Pe parcursul acestui an, Beck Corlan a susţinut un concert La Căpiţe, în cadrul caravanei FreedomTour, menită să atragă atenţia oamenilor asupra traficului de persoane. În plus, a fost invitată să cânte şi în cadrul festivalului Beautiful Romania – alături de Vama, Gojira & Planet H, Zdob şi Zdub. La sfârşitul anului trecut, Beck a iniţiat un inedit eveniment caritabil, numit „Iarnă pufoasă şi călduroasă pentru toată lumea“, care a strâns haine groase pentru oamenii străzii. După apariţia viralului cu „Istoria muzicii româneşti în nouă minute“, realizat de ea alături de Marta şi Ana Huţu, melomanii le-au acordat un interes deosebit celor trei artiste timişorence. Dealtfel, Beck a fost invitată şi în cadrul emisiunii „Garantat sută la sută”, cu Cătălin Ștefănescu.

6 COMENTARII

  • Daca tu nu ai ascultat-o niciodata asta nu inseamna ca nu este o artista desavarsita. nu cred ca tu ai fi un etalon.

 1. Pocaita asta este obositor de hiperpromovata insa nu pricep de ce.

  Nu-mi place deloc cum canta si cred ca locul ei pe lumea asta este sa zdrangane la o chitara rece intr-o biserica de cartier.

  De cand e asta vedeta in Banat?!?!?!

  • 1. faptul ca nu iti place cum canta, tine strict de gusturile fine su laterate pe care are propria-ti persoana.
   2. dar tu ce faci deosebit pe lumea asta, si ce te certifica sa declar care e rolul cuiva pe pamantul asta?!
   Oare cum sa faci sa scapi de frustrarile tale…? hm…

  • Faptul ca tie nu iti place nu insemna ca esti cel in masura sa spui cine sa fie vedeta si cine nu. daca tie iti plac manelele cantatae in mahalalele urat mirositoare…te rog frumos sa ne ierti. si cat despre pocainta…ai putea sa incerci… iti poate salva viata 😉 cunoscatorii stiu de ce 🙂 Fii binecuvantat!

  • daca te limitai la faptul ca nu-ti place cum canta, te incadrai perfect la categoria „fiecare cu ce-i place”…..asa, te autoincadrezi la categoria frustrati hipernepromovati in banat, lipsiti total de cultura muzicala ( vezi exprimarea „zdrangane” ), frustrarile tale depasind limitele legale in clipa cand mentionezi orientarea ei religioasa….cu alte cuvinte, daca nu-mi place artistul X, ar trebui sa zic ca ma oboseste acest ortodox vulgar si netalentat…..
   in afara de faptul ca este un artist complex care abordeaza o gramada de stiluri muzicale, are mesaje despre valori etice si morale (ce-i aia? o sa-ntrebi)
   n-ai de unde, asta e!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.