Concurs de natație pentru copiii cu dizabilități. Când va avea loc

Concurs de natație pentru copiii cu dizabilități. Când va avea loc

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Școala Mamei Junior organizează primul eveniment de natație din Timișoara pentru copiii cu dizabilități. Copii care de obicei sunt ținuț deoparte și care nu au parte de clipele de distracție de care se bucură ceilalți micuți cu care viața a fost mai generoasă, se întrec în înot. Ei își vor demonstra astfel evoluțiile pe care le-au făcut în timpul sesiunilor de hidroterapie.

Evenimentul are loc miercuri, 3 decembrie, oră 12, la Arena Aquasport, pe calea Dorobanților nr. 92 A. ”Acest eveniment este poate cel mai important din viața lor de până acum și este foarte important să avem cât mai mulți susținători pentru a le da curaj.


Este vorba de aprozimativ 60 de copii cu diferite dizabilități: probleme de vedere, auz, autism, sindrom Down, tetrapareze, care prin hidroterapie și-au ameliorat afecțiunile sau au o viață mai frumoasă”, explică Elena Daria Tănasă, manager de proiect.

Asociația Școală mamei Junior a fost înființată în anul 2007 de medicul Ioana Vartosu, care a dorit să ofere servicii deosebite și unice (la vremea respectivă) pentru femeile însărcinate, viitorii tătici, dar și proaspeților părinți și copiilor acestora.

Printre serviciile oferite de-a lungul anilor de către asociație se număra: cursuri prenatale, cursuri de puericultură, cursuri de travaliu, diferite tipuri de gimnastică pentru femei însărcinate sau mămici și copii, kinetoterapie și hidroterapie. Peste 3000 de persoane au beneficiat de-a lungul anilor de aceste servicii. Mai multe informații puteți află pe pagină web mamicafarafrica.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.