Consiliul Judeţean, planuri pentru optimizarea PITT. Unde ar putea fi mutat

Consiliul Judeţean, planuri pentru optimizarea PITT. Unde ar putea fi mutat

0
DISTRIBUIȚI

Optimizarea Parcului Industrial şi Tehnolgic din judeţul nostru se află momentan în atenţia Consiliului Judeţean Timiş. La finele şedinţei de plen de miercuri subiectul a fost abordat la capitolul interpelări.

Consilierul judeţean Marina Radu, fostă membră a PSD Timiş, momentan consilier independent, a avut o propunere pentru redactarea unui proiect. Radu a spus că „este necesar să decongestionăm activitatea din parcul industrial de aceea consider că este necesar să elaborăm un proiect de lege prin care să trecem PITT de la ADETIM la Direcţia de Prestări Servicii din cadrul CJT.


Aceasta a motivat că astfel cei de la ADETIM scapă de o respobsabilitate în plus, în vreme ce directia de Prestări Servicii ar putea avea un profit mai bun.

Deşi a fostd e acord cu propunerea făcută de Marina Radu, şeful CJT, Titu Bojin a spus că un astfel de proiect este oportun abia de anul viitor, atunci când ar putea fi mai simplu de pus în aplicare.  La iniţiativa Marinei Radu a achiesat şi colegul acesteia independentul Petru Juravle.

O altă propunere care nu a juns să fie materializată în proiect i-a aparţinut consilerului PNL Georgeta Rus care a cerut ca CJT să aloce bani pentru a cumpăra câte 50 de vaccinuri antigripale pentru toţi cei circa 500 de medici de familie din judeţ. Bojin a spus că este timp toată iarna ca banii să fie alocaţi, căci „gripă este din decembrie până în martie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.