Cu centura Timişoarei în Masterplan, Bojin anunţă o colaborare fructuoasă cu Robu....

Cu centura Timişoarei în Masterplan, Bojin anunţă o colaborare fructuoasă cu Robu. Pentru ce obiectiv vor uita cei doi de animozităţi

0
DISTRIBUIȚI

Aşa cum se ştie, unul din subiectele exploatate din greu în campania eletorală pentru alegerile prezidenţiale a fost lipsa centurii de Sud a Timişoarei din Masterplanul General de Transport.
Ca urmare a propunerilor primite în urma dezbaterii pe Masterplan, deşi iniţital Ministerul Transporturilor a clarificat că centura a fost exclusă nefiind necesară, în vreme ce pesediştii din Timiş au susţinut că proiectul va beneficia de finanţare şi fără a fi inclus în MPGT, acum lucrurile au luat o nouă turnură.

Legat de decizia ministerului de a include centura în Masterplan, şeful PSD Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a comentat că „eu mă bucur pentru toate realizările care sunt.


A mai fost introdusă şi descărcarea de către Sânandrei pe autostradă. Mă bucur că se lucrează deja la proiect şi probabil că anul viitor aşa cum am promis şi CJT şi eu şi domnul primar de la Timişoara vom susţine şi noi posibilitatea finalizării cât mai rapide a acestei descărcări mai ales pe prin instalarea liniei de troleibuze la Dumbrăviţa prin care traficul se va îngreuna”.

Legat de exluderea iniţială a centurii, Bojin a spus că „explicaţia a fost că avem proiectul finalizat probabil că cei de la firma de consultanţă de la minister au spus că nu mai trebuie inclus fiind deja un proiect aprobat, mai apoi ministerul a fost de acord să fie inclus ca să nu mai fie nicio problemă din punct de vedere teoretic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.