Cursuri de dans contemporan cu titratul coregraf Attila Bordás la Timișoara. Cum...

Cursuri de dans contemporan cu titratul coregraf Attila Bordás la Timișoara. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Coregraful preferat de Purcărete și Căciuleanu ajunge la Timișoara pentru mai multe workshopuri de dans contemporan. Attila Bordas, cunoscut coregraf și performer vrea să așeze dansul contemporan acolo unde îi este locul, între preferințele iubitorilor de artă.

Cunoscutul coregraf Attila Bordás vine la Sala Magnum, în Timișoara, cu workshopuri de dans contemporan. Cursul oferă posibilitatea de a experimenta dansul contemporan și se adresează în egală măsură tuturor doritorilor de dans, având în vedere cele două grupe special create în acest sens: una pentru începători și alta pentru avansați.

Alexandru-Truu021Bu0103-2

”Grupa de începători/curious este deschisă atât persoanelor care nu au avut avut încă nici un contact cu dansul contemporan, cât și celor care percep/practică dansul ca pe un hobby, ca un contrapunct de bună dispoziție trupească și sufletească a zilelor cotidiene. Grupa pentru cei avansați se adresează persoanelor care au experiența dansului (nu neapărat dans contemporan) la un nivel mai dezvoltat, sau celor care vor să practice dansul la un nivel mai ridicat, în viitor.


Sunt bine-venite persoanele cu diferite aptitudini de mișcare, cu tendințe de expresivitate corporală mai evoluată. Se va lucra atât în grup, cât și individual, fiecare participant având ocazia să experimenteze mișcarea și expresivitatea propriului corp. Se vor folosi ca punct de pornire diferite tehnici de dans contemporan, ca suport pentru diferite improvizații de grup, prin intermediul cărora se va analiza expresivitatea mișcării în dans, sau așa-numitele fraze de mișcare”, informează reprezentanții Magnum.

Mai multe informații despre cum puteți participa la workshopurile de dans sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/events/1499648453646581/.

Attila Bordás este regizor, coregraf, dansator, actor, poet și Dj

Artistul crede în interdisciplinaritatea artelor performative și creează spectacole de teatru-dans, teatru fizic și teatru liric. Predă de mai mulți ani in ateliere de dans și teatru din România și în Ungaria. Este organizatorul exclusiv al celei mai mari tabere de dans contemporan din Romania. Lucrează alături de regizori ca Silviu Purcărete, Babarczy László, Péter Novák, Cristi Juncu, Miklós Bács, Dragoș Galgoțiu, Ștefan Iordănescu, Cristian-Theordor Popescu, Annamária Gombár si mulți alții. Ca interpret a lucrat cu coreografi ca Ferenc Novák, Gigi Caciuleanu, Tony Gatlif (film), Adrien Hód, Vava Ștefănescu, David Zinder, Josip Bartulovic & Kulik Johanna, Arcadie Rusu, Orza Calin, László Ivácson, Árpád Könczei, Sergiu Anghel, și cu alți experți din domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.