După accidentul cu scandal, deputatul PSD Mircia Muntean găsește scuze PENIBILE pentru...

După accidentul cu scandal, deputatul PSD Mircia Muntean găsește scuze PENIBILE pentru fuga de la locul incidentului: „Am fost făcut să cad peste un gard”

2
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Mircia Muntean, care în 30 octombrie a fost implicat într-un accident rutier la Deva, apoi a încercat să fugă şi să se ascundă în tufişuri, rămânând blocat pe un gard pe care se urcase, îşi cere scuze hunedorenilor într-o scrisoare deschisă şi povesteşte varianta sa în care: „am ajuns să fiu vânat pe străzi, ca un câine”, „am fost urmărit şi şicanat de două autoturisme, fiind forţat să lovesc mai multe maşini” şi „am fost făcut să cad peste un gard”.

„Întotdeauna mi-am recunoscut greşelile, dar în acelaşi timp am şi plătit pentru ele! Voi plăti şi de această dată, dar vreau să ştiţi adevărul de la mine”, îşi începe deputatul povestea.

Fostul primar al Devei, Mircia Muntean, îi acuză pe actualul primar Petru Mărginean (PNL) şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, care este şi preşedintele PNL Hunedoara că au stat în spatele unei înscenări. „După 16 ani de muncă grea în primărie, am ajuns să fiu vânat pe străzi, ca un câine, de persoane din anturajul actualului primar al Devei, Petru Mărginean, şi de oamenii liberalului Mircea Moloţ. De multă vreme, baronii locali, patroni de televiziuni, mi-au interzis apariţiile în mass-media şi m-au denigrat în toate felurile posibile. Mai mult, şi-au pus rudele şi angajaţii să mă urmărească pentru a mă prinde în situaţii compromiţătoare. Astfel, se explică şi faptul că la o tamponare, fără victime, au fost prezenţi nu mai puţin de cinci operatori, angajaţi ai Antenei 1 Deva. Unii dintre ei au ajuns la locul tamponării chiar înaintea mea! Ceea ce s-a întâmplat în acea seară depăşeşte orice imaginaţie. Pe DN 7 am fost urmărit şi şicanat de două autoturisme, fiind forţat să lovesc mai multe maşini. Când am coborât, am fost pur şi simplu atacat şi filmat de câţiva indivizi agresivi care urlau că am băut cu Ponta. I-am rugat să mă lase în pace.


Am încercat să mă feresc de ei, dar am fost făcut să cad peste un gard. Într-un final, am fost ajutat de cei de la poliţia comunitară, care au intervenit doar după ce am fost filmat şi umilit de aceşti oameni”, se mai arată în scrisoarea deschisă.

Potrivit sursei citate, şi oamenii de televiziune care au filmat încearcă să-l denigreze. „Un al doilea operator, fost angajat al lui Moloţ şi actual angajat al Antenelor, care nu filma, a tăbărât pe mine, zbierând şi acuzându-mă de tot felul de lucruri. M-a acuzat că am distrus Deva, că sunt nenorocit, mincinos, că mi-au dat şpagă şi că am furat casele oamenilor! În jur se mai aflau câţiva indivizi care m-au înconjurat şi care erau din ce în ce mai agresivi. Printre aceştia, şi fratele operatorului care filma pentru Antena 1. Consider că am fost victima unei înscenări, a doua după cea de la Haţeg, şi pus în această situaţie cu rea intenţie, pentru a nu mai putea candida vreodată la Primăria Devei, pentru a merge la puşcărie şi pentru a denigra candidatul pe care îl susţin la preşedinţia României. Altfel, nu îmi explic de ce chiar acţionarul Antenei 1 Deva a fost acolo, conducând operaţiunea! De ce postul respectiv a repetat ştirea de zeci de ori, de ce paginile de socializare au fost invadate de filmări realizate cu telefoanele mobile de angajaţii Antenei şi de rudele acestora, de ce imaginile au fost date tuturor, când ei se luptă pentru exclusivitate?”, se mai arată în scrisoarea deschisă.

La final, fostul parlamentarul PSD îşi cere iertare: „Eu, Mircia Muntean, fost primar 4×4, îmi cer iertare pentru greşelile mele. În cei 16 ani la primărie nu am fost niciodată în astfel de situaţii umilitoare. Sunt om, am greşit şi voi plăti pentru ce am făcut, dar ce s-a întâmplat în acea seară a fost o execuţie. O execuţie mediatică pusă la punct de oamenii care mi-au luat locul şi conduc Deva şi judeţul Hunedoara!”.

Contactat telefonic, parlamentarul Mircia Muntean a declarat că nu îşi aminteşte cine a condus în acea seară.„Eu nu-mi amintesc să fi condus în acea zi. Ştiu că am fost să-l întâmpin pe candidatul PSD Victor Ponta cu şoferul. Cu o oră înainte de nebunie am plecat de la Hunedoara de lângă un grup de 50 de oameni cu şoferul la volan şi m-am trezit cu 100 de metri înainte de a ajunge acasă implicat într-o tamponare. Au fost zgâriate trei maşini, valoarea totală a daunelor este de 75 de lei”, a spus Muntean.

Fostul primar susţine că avocaţii lucrează la plâgerea penală care va fi depusă la Poliţie împotriva „celor care au organizat execuţia mediatică”.

2 COMENTARII

  1. Un gunoi alcoolic. Parca in județul Timiș nu vedem ce gunoaie se afla in PSD, ne mai trebuie exemple si din Deva! Rușine PSD! Basescu mia tăiat salariul dar tot nu voi vota PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.