Deputatul Mircia Muntean, despre accidentul rutier: „Nu eram eu la volan, nu...

Deputatul Mircia Muntean, despre accidentul rutier: „Nu eram eu la volan, nu eram băut. Totul e o făcătură”. De ce s-a ascuns în tufișuri

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Mircia Muntean insistă că nu se afla la volanul autoturismului implicat în accidentul de joi seară, susţinând că a fost „un carambol” provocat de „indivizi montaţi de adversarii politici” şi că el nu era băut, iar imaginile în care recunoaşte că băuse sunt „o făcătură”. De pe patul de spital, cu o voce stinsă diferită de cea vehementă cu care a obişnuit, Mircia Muntean insistă că nu el a condus autoturismul implicat în accidentul rutier de joi seară şi că evenimentul a fost pus la cale de „indivizi montaţi de adversarii politici”.

„La volan era şoferul meu şi acest lucru se poate vedea pe camerele de supravegere de la sala de sport din Deva sau din alte zone pe care le-am traversat. Două maşini ne-au şicanat în trafic. Indivizi montaţi de adversarii politici. S-a întâmplat din nou ca în 2012 cu câteva zile înainte de alegeri când candidam la şefia CJ Hunedoara.


Cred că sunt aceiaşi indivizi. A fost un carambol. Au intrat în noi. Oamenii care spun că eram la volan sunt şi ei puşi de adversarii politici. Sunt nevinovat! N-am nimic să-mi reproşez”, a afirmat Mircia Muntean.

Fostul primar susţine că joi nu a consumat băuturi alcoolice „Nu am băut!”. Întrebat de ce rezultatul analizelor de sânge arată o alcoolemie de peste 1,00 la mie susţine că nu i s-au recoltat probe deşi medicii de la UPU şi poliţiştii au confirmat că i s-au recoltat două probe de sânge, prima când a ajuns la spital şi o alta după două ore.

” Nu ştiu să mi se fi recoltat probe de sânge pentru alcoolemie. La spital? Nu mi s-a comunicat niciun rezultat. O să le contest. Oricum, nu eu conduceam”, a mai spus Mircia Muntean. Parlamentarul PSD mai susţine că înregistrările făcute de mai multe televiziuni naţionale difuzate de toată presa în care el spune că a băut sunt „fabricate” tot de adversarii politici. „E o făcătură! Sunt televiziuni şi ziare ale adversarilor mei politici!”, a mai spus deputatul PSD.

Întrebat cum a ajuns în tufişuri după accident, parlamentarul a răspuns: „Îmi căutam câinele. Este câinele meu!”.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.