Deputatul Tiuch, dezvăluire la PRESSALERT LIVE despre reacţiile din PSD la declaraţia...

Deputatul Tiuch, dezvăluire la PRESSALERT LIVE despre reacţiile din PSD la declaraţia lui Bojin „puţină dictatură nu strică” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Cătălin Tiuch, neutru în problemele din PSD Timiș. Invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, pesedistul a fost întrebat dacă consideră că odată cu reformarea și curățirea PSD la nivel național ar trebui ca schimbările să fie aplicate și la nivel local.

„Sunt în PSD din 1999, nu sunt tânăr. Primele scandaluri pe care le-am prins erau la organizația de tineret erau niște chestiuni la Lugoj cu organizația națională. Nu se poate da o rețetă.(…) Activitatea politică a partidului și ce am făcut noi în Parlamentul României lucrurile astea țin de opțiuni personale nu de statutul partidului. În interiorul partidului am fost mereu în opoziție”, a spus deputatul.

Întrebat dacă vede necesară schimbarea lui Titu Bojin din funcția de președinte al PSD Timiș, Tiuch a comentat că „nu vreau să fiu primul care să arunce cu piatra”. Pus de moderatorul emisiunii să aleagă între Sorin Grindeanu și Titu Bojin pentru viitoarea conducere a PSD Timiș deputatul a menționat că nu poate face o astfel de alegere și că în opinia sa cei doi nu vor candida unul împotriva celuilalt.

Întrebat cum comentează declaraţia făcută de Titu Bojin la PRESSALERT LIVE, referindu-se la ce se întâmplă în partid, ” e prea multă democrație, puțină dictatură nu strică”, Tiuch a dezvăluit că afirmaţia a fost subiect de analiză şi discuţii cu colegii săi de la Camera Deputaţilor.


Tiuch a mărturisit că s-a chinuit mult să le explice colegilor săi că totul a fost scos din context, mai exact că Bojin are o altă accepţiune asupra termenului de dictatură: „Declarația domnului Bojin sigur că a fost un pic scoasă din context și s-a referit la cu totul altceva. Această declarație a constituit subiect de discuție în grupul parlamentar PSD București.(…). Nu puteam să zic că nu a zis lucrurile astea, dar că nu au acceptate cum trebuie la nivelul populației nu a fost o formă de comunicare fericită. Pentru dumnealui dictatura la care se referea era faptul că ar trebui implementat mai mult ceea ce nu s-a implementat și modul în care s-a desfășurat campania electorală”. Întrebat dacă şi deputatul PSD Sorin Grindeanu a sărit în apărarea lui Bojin, Tiuch a evitat răspunsul menţionând că Grindeanu este un pilon important pentru PSD Timiş.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

1 COMENTARIU

  1. bah ma lasi….a fost lingaul lui bojin pana s-a vazut deputat….dupa care a devenit lingaul lui grindeanu( care mai demult vroia sa-l ejecteze din psd pt ca nu avea cojones si nu avea coloana,nu ca acum ar avea ceva…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.