DESCINDERI ale polițiștilor germani la clanurile țigănești. Pe cine căutau

DESCINDERI ale polițiștilor germani la clanurile țigănești. Pe cine căutau

3
DISTRIBUIȚI

Mai mulți polițiști au descins în locuințele unor clanuri țigănești. Trupele speciale au căutat un bărbat care ar fi săvârșit infracțiuni pe teritoriul Germaniei, scrie resita.ro. La acțiune au participat alături de polițiștii cărășeni și câțiva ofițeri germani.


Trupele speciale cărășene au acordat sprijin polițiștilor nemți. Misiunea a vizat un bărbat de 63 de ani, din Caransebeș, care ar fi săvârșit mai multe infracțiuni economice și s-a ascuns în Caransebeș. Pe timpul perchezițiilor, care au durat câteva ore, polițiștii au ridicat din cele două imobile, care îi aparțineau, mai multe bunuri și înscrisuri . Bărbatul căutat a fost ridicat și dus la Curtea de Apel Timișoara deoarece pe numele său era emis un mandat european de arestare. Odată ce mandatul va fi confirmat de către magistrați, individul va fi trimis în Germania, sub escortă, pentru continuarea cercetărilor.

3 COMENTARII

  1. Cred ca era si timpul ca „acesti” minoritari sa raspunda in fata legii. Se poate si mai mult…clan dupa clan…sunt foarte curios daca „acesti” minoritari si.au facut „palatele” din bani munciti cinstit…(imposibil)…sunt si mai curios daca vor da vreodata explicatii in fata legii(cum si de unde au avut sumele necesare pentru construirea lor)…(a noastra romaneasca lege…zic)…si ar mai fi o ultima curiozitate,oare isi platesc impozitele?

    • Fi sigur ca nu din bani cinstiți și fi sigur ca nu a plătit impozite,dări la stat nici în România nici în Germania

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.