Gânduri la-ntâmplare înainte de votare

Gânduri la-ntâmplare înainte de votare

0
DISTRIBUIȚI

– Ați observat cum o grămadă de categorii care depind, total sau parțial, de stat pentru salarii, de la asistenți medicali la poștași, s-au trezit în ultima perioadă cu nu doar promisiuni, ci garantări, pe cuvânt de onoare, jur pe roșu, pe mama și pe ochii din cap, de mărire a venitului?

– Nimeni nu zice în campanie „vom fi nevoiți să luăm măsuri dure”, pentru că electoratul nu va reacționa sub nicio formă pozitiv. Gândim scurt, oricât de logic ar fi un plan prezentat de oricine, cu măsuri dure imediate care ar avea efecte benefice pe termen lung.

– Deputatul Sorin Grindeanu spunea, la Pressalert LIVE, că succesul candidatului partidului său la prezidențiale va fi un imbold pentru justiție, că se va face dreptate până la capăt și că nu îi va apăra pe cei care încalcă legea îndiferent de culoarea politică.


Pentru că, desigur, ce altceva ar putea spune în campanie electorală? Dar nu, domnule Grindeanu, nu va fi așa, și știți foarte bine asta. Va fi așa cum a fost întotdeauna, indiferent cine ar fi ținut frâiele.

– Cei care-și fac speranțe când văd că Iohannis sau Macovei au procente net superioare lui Ponta în nenumăratele sondaje online vor suferi o cruntă dezamăgire duminică seara, când vor fi votat și cei fără de internet în buzunar.

– Du-te sau nu te du la vot, treaba ta. Însă gândește-te că tu nu te duci pentru că nu-ți place niciun candidat, pentru că plouă, pentru că ești mahmur sau pur și simplu pentru că n-ai chef, în timp ce alții merg pentru un kilogram de făină, un litru de ulei sau un pix și-o brichetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.