Hăinuțe ieftine, personaje de poveste și surprize pentru prichindeii din Timișoara. Cum...

Hăinuțe ieftine, personaje de poveste și surprize pentru prichindeii din Timișoara. Cum puteți ajuta o fetiță de 3 ani grav bolnavă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1192317134">

Casa Tineretului din Timișoara a fost lumea prichindeilor cu ocazia deschiderii celui mai mare târg de produse pentru copii. „Baby 4 Seasons”, în colaborare cu Creșa și Grădinița Piticilor din Vest, a organizat ediția de iarnă „Baby Brumărel” destinată exclusiv pentru cei mai mici din familie.

Sute de mămici și tătici, alături de copii lor, au călcat pragul Casei Tineretului încă de dimineață. Atmosfera a fost una cât se poate de veselă. Printre multitudinea de hăinuțe, leagăne sau jucării se zărea câte un copilaș interesat și el de lucrușoare.

Oamenii au avut de unde să aleagă pentru micuții lor, deoarece au avut la dispoziție peste 50 de standuri, iar paleta de produse a fost una largă. De la hăinuțe pentru bebeluși până la îmbrăcăminte de iarnă, costume de ski, cărucioare și leagăne. Privirile copiilor erau atrase de numeroasele trotinete, jucării sau dulciuri expuse în cadrul târgului. Majoritatea produselor sunt second-hand, aduse de mămici, dar de calitate. „Eu am adus toate hainele de la fetițele mele. Am o fetiță de doi ani și una de patru ani și le-au rămas mici. Sunt în stare foarte bună”, ne-a spus Claudia, o mămică.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele și sunt cuprinse între 2 lei și 60 de lei. Bluze, pantaloni sau chiar ghete și adidași au fost achiziționate cu doar 2, 3 sau 5 lei. Vestimentația de sezon costă între 10 și 50 de lei. „Lumea caută ce e mai ieftin. Hainele costă între 3 lei și 50 de lei. De exemplu bluzele, pantalonii sunt 3 lei, iar un sac de dormit, în stare bună, este 50 de lei. Pe lângă asta eu mai donez jucării sau diferite lucrușoare pentru că iubesc copii”, ne-a spus Simona, o altă mămică.

Majoritatea prichindeilor au fost fascinați de îndrăgitele personaje Minnie și Mickey Mouse care au animat atmosfera. Într-un spațiu special amenajat de Creșa și Grădinița Piticilor din Vest cei mici s-au jucat de zor, au spus poezii sau au desenat. „Noi am organizat o mică petrecere pentru copii și le-am pus la dispoziție diferite activități precum un club de creație unde au putut desena și recita poezii. Surpriza a fost apariția vedetelor Disney, Minnie și Mickey Mouse care le-au oferit baloane și s-au fotografiat cu ei”, ne-a spus Elena Barbu, director.

Evenimentul are un scop caritabil

Târgul „Baby Brumărel” are un scop caritabil. Intrarea costă 3 lei (copiii au gratuitate), iar banii vor ajunge Briana, o fetiță frumoasă de trei ani și jumătate care suferă de tetrapareză spastică.

„La acest eveniment a participat un mare grup de mămici care se cunosc între ele. Acestea au făcut schimburi de hăinuțe și au socializat. În urma evenimentului noi facem donații pentru Briana, o fetiță de trei ani și jumătate care suferă de tetrapareză spastică. Am pus la dispoziție peste 50 de standuri, dar mai oferim și cadouri sau reduceri”, ne-a spus Andreea Stegaru, organizator eveniment.

În cadrul târgului a mai fost organizată și o tombolă specială care a pus la dispoziție peste 50 de premii. Ediția de iarnă „Baby Brumărel” se încheie astăzi la ora 18.00, iar cei care calcă pragul Casei Tineretului la ora 17.00 au parte de o reducere de 50% la toate produsele pentru că este Happy Hour.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.