HALUCINANT Liderul PSD Timiş, promovat pe Facebook cu aripi de înger şi...

HALUCINANT Liderul PSD Timiş, promovat pe Facebook cu aripi de înger şi lăudat că a „rămas doar în calitate de suspect” în ancheta procurorilor UPDATE Reacţia consilierului personal

4
DISTRIBUIȚI

Un mesaj halucinant circulă pe Facebook, după ce PRESSALERT.ro a prezentat informaţii despre punerea sub acuzare a liderului PSD Timiş şi Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, şi despre audierea sa în calitate de suspect în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Textul este unul plătit să apară pe reţeaua de socializare de către televiziunea Europa Nova, condusă de Stelu Iordache, unul dintre consilierii personali ai lui Bojin de la consiliul judeţean. „Ultima oră! Titu Bojin şeful PSD Timis a rămas cel mai curat şi cinstit preşedinte (PSD) de consiliu judeţean din ţară! În dosarul deschis la Parchetul General preşedintele PSD Timiş Titu Bojin a rămas doar în calitate de suspect! Mai rămâne în ghearele DNA Ilie Sârbu şi în „ciocul” DNA-ului Adan Crăciunescu pentru un tun la păduri de 200 milioane de euro!” este textul care este completat cu un colaj foto. Titu Bojin apare cu aripi şi aură de înger, în timp ce  deasupra imaginilor lui Sârbu şi Crăciunescu, uniţi de logo-ul DNA, este un vultur.


La ultima sa participare la PRESSALERT LIVE, Titu Bojin a susţinut, întrebat despre atacurile televiziunii conduse de consilierul său la adresa altor pesedişti, că nu are niciun amestec şi că politica editorială este independentă faţă de obligaţiile lui Stelu Iordache ca şi consilier personal al său la consiliul judeţean.

UPDATE Într-o declaraţie acordată adevarul.ro, Stelu Iordache a susţinut că nu ştie de respectiva postare şi că este legală publicarea de mesaje sponsorizate. „Dacă nu e ilegal e foarte bine că e vizualizat de mai multă lume. Discuţia e dacă s-au scris minciuni sau neadevăruri. S-a spus vreun neadevăr? Sârbu nu e la DNA? Crăciunescu nu e la DNA?”, a spus Stelu Iordache. Acesta a mai precizat că o să revină cu un punct de vedere, dar nu a putut fi contactat.

titu bojin nova

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.