IACOB Rose – senzaţie de început de vară, în plină iarnă (P)

IACOB Rose – senzaţie de început de vară, în plină iarnă (P)

0
DISTRIBUIȚI

Vinul este deseori asociat cu o fiinţă, el are caracter, este versatil, necesită afecţiune, creşte.  IACOB Rose este ca o domnişoară : proaspăt, catifelat la atingere, mângâietor, timid dar în egală măsură surprinzător, jovial, prietenos. O comparaţie perfect valabilă în contextul general în care rose-urile sunt asociate feminităţii şi dualismului.

Vinurile rose sunt vinuri lejere şi savuroase, preferate în anotimpurile calde, dar şi în rest, pentru simplul motiv că pot să satisfacă atât gusturile iubitorilor de vinuri albe, cât şi pe ale celor de vinuri roşii.

DAVINO a reuşit să combine spectaculos Cabernet Sauvignon şi Merlot într-un cupaj care mulţumeşte pe deplin gustul celor care ştiu să aprecieze un vin bun. Iacob Rose este produs prin vinificarea în alb a strugurilor roşii din soiurile amintite iar rezultatul este un vin proaspăt şi echilibrat în care predomină arome de fructe.


Limpede-critalin, cu o culoare frumoasă, cu miros fructos de piersică albă, cireşe albe şi fructe de pădure, un gust prietenos şi uşor efervescent, descriem cel mai bun rose realizat până acum de arhitecţii de vinuri de la Unicom Production, premiat cu medalie de aur la International Wine Contest Bucharest 2014.

Iacob Rose poate fi asociat culinar cu aproape la orice tip de salată, aperitiv, peşte, fructe de mare sau pur şi simplu cu ce vă inspiră. Temperatura de servire recomandată este de 12-13 grade Celsius. Este ideal dacă îl aierisiţi 10-15 minute înainte de a-l turna în pahare.

Dacă v-am stârnit atenţia şi pofta, trebuie doar să faceţi o plimbare în oraş. Vinul se găseşte în restaurante dar şi în magazinele specializate gen : Bibliotheka, The Store şi Cămara cu Mirodenii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.