Ben-Oni Ardelean, pregătit să preia un portofoliu de ministru. În ce domenii...

Ben-Oni Ardelean, pregătit să preia un portofoliu de ministru. În ce domenii susține că ar excela VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

Liberalul Ben-Oni Ardelean a declarat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că este mulțumit de noul PNL, pe care-l consideră “o construcție politică serioasă. Noul PNL a câștigat un scor extraordinar pentru președintele desemnat al PNL. PNL-ul a dat un președinte României, ceea ce este un lucru extrem de important”. Senatorul PNL este convins că, în viitor, “perspectiva guvernării liberale va aduce bunăstare pentru România și politici de dreapta coerente”.

Întrebat de către moderatorul emisiunii cu ce majoritate vor fi realizate aceste lucruri, Ben-Oni Ardelean a afirmat că “majoritatea este destul de evidentă, din punctul meu de vedere, având în vedere faptul că deja pe plan european s-a creat deja o majoritate. Votul a fost în 16 noiembrie extrem de consistent pe această nouă majoritate”.

Senatorul liberal a vorbit și despre posibilele portofolii pe care le-ar accepta, dacă i se va face o astfel de propunere, în cazul preluării guvernării de către noul PNL.


“Eu am o disponibilitate mare de a intra în zone în care pot să aduc experiența și expertiza pe care le am pentru a aduce un plus de valoare în politica românească. Așadar, dacă partidul îmi cere, pentru un post sau altul, un portofoliu sau altul, pe cele pe care sunt specializat, că doar n-o să mă duc la un minister cu care nu am nimic de a face, și aici mă refer pe Educație, pe Cultură, cu siguranță că voi reflecta foarte serios”, a conchis Ben-Oni Ardelean.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

5 COMENTARII

  1. asta e chiar socant. este o diferenta totusi mare intre a manipula prostimea de frati pocaiti si de a pacali 20 de milioane de cetateni. ministru? pai ce ai facut pana acuma in afara de afaceri ca sa te recomande pentru un post de ministru? toti cred ca daca se imbraca la costum si cravata sunt buni de luat decizii… vezi ca e enorma palaria, iti cade peste fata si iti dai in canal

  2. 1. pastor (echivalent,preot) si senator ??? deci e ca si cum noi l-am vota pe PS Paisie , nu? cati „acoperiti” din astia sunt in politica?
    2. neo protestantismul si liberallismul sunt in contradictie fundamentala . undeva ,fratele Ben-Oni minte : ori in biserica ori in politica.
    3.cand principiile unui om sunt intr-o asa de mare contradictie te uiti sa vezi care i-ar fi avantajele . eu in afara de avere nu vad altceva . RUSINE

    • Ben-Oni Ardelean nu este pastorul niciunei biserici de cand a intrat in politica, deci, unde e contradictia? A ales ca pentru o vreme sa faca doar un lucru, sa-l faca bine si sa nu le amestece pe cele doua; as spune mai degraba: Bravo, decat Rusine!

  3. Dl Ardelean, l’as considera valabil pentr-un post de ministru de externe, si credeti-ma ca e foarte capabil. In cea ce priveste ‘pocainta’ sugerez ca fiecare innainte sa se pronunte in drepul cuiva, sa foloseasca ‘oglinda’ si nu cea de sticla in care ne aranjam fata si si coafura, insa in cea mai veche Carte, prin care se poate modela sufletul.

    Mult har,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.