Liderul PSD Timiş, audiat ca suspect de Parchetul de pe lângă Înalta...

Liderul PSD Timiş, audiat ca suspect de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Vezi legătura cu Ostaficiuc şi ce poziţie a adoptat

0
DISTRIBUIȚI

În timp ce astăzi, la Bucureşti, PSD încearcă să tranşeze tensiunile din interiorul partidului, Titu Bojin, liderul filialei Timiş  şi preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş a avut, din nou, întâlnire cu anchetatorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. De data aceasta a fost audiat ca şi suspect. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a anunţat în premieră că Bojin este cercetat penal fiind acuzat de conflict de interese, abuz în serviciu şi complicitate la evaziune fiscală.


Anchetă este legată de concesionarea a două bălţi de pescuit către firma controlată de soţia şi fiul lui Bojin de către Direcţia Apelor Banat când acesta era directorul instituţiei.  Bojin a fost însoţit acum de avocatul Gheorghe Onea, cel care a fost cu el şi când a dat şi prima declaraţie de martor la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Onea este, de asemenea, avocatul fostului lider PDL, Constantin Ostaficiuc, în dosarul în care este anchetat de DNA în afacerea spaţiilor de la aeroportul Timişoara. Audiat ca suspect. Bojin a ales să se folosească de dreptul la tăcere şi să nu facă niciun fel de declaraţie în această nouă calitate a sa din dosar. Până la ora redactării acestui material, liderul PSD Timiş nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.