Lucrările de la Michelangelo, perturbate de ploaie. Ce se va întâmpla cu...

Lucrările de la Michelangelo, perturbate de ploaie. Ce se va întâmpla cu termenul dat pentru deschiderea traficului

1
DISTRIBUIȚI

Noi veşti despre stadiul lucrărilor de la şantierul Michelangelo au fost oferte atăzi de primarul Nicolae Robu. Dacă săptămâna trecută edilul era supărat din cauza faptului că un şofer a intrat cu maşina în subpasaj unde se turnase asfalt. Constructorii par să fi redat daunele, astfel că edilul a informat astăzi că „am fost noaptea trecută, pe la 12 și jumătate.


Din păcate, începuse deja să plouă, noroc că betonul a apucat cât de cât să se consolideze, cât să nu fie spălat de ploaie. Acum se fac mici intervenții, care sunt necesare pentru diverse ermetizări, iar apoi se face hidroizolația. Era pregătită deja suprafața, dinspre UVT și partea subterană, se dăduse cu amorsa, urma să se pună folia de hidroizolație”.

Următorul pas este asfaltarea. Din nou, primarul s-a arătat optimist cu privire la faptul că traficul prin subpasaj va fi deschis până de Crăciun.

1 COMENTARIU

  1. De Craciun in ce an? E vorba de termenul la care pasajul va fi redeschis in urma inchiderii sale pentru reparatiile ce se vor impune din cauza lucrarilor de mantuiala: 1 Aprilie. D-le primar, sunteti cautat de Anton pentru „diverse ermetizari”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.