MERITOCRAŢIE Şoferul primarului Nicolae Robu, şef de serviciu la Poliţia Locală Timişoara

MERITOCRAŢIE Şoferul primarului Nicolae Robu, şef de serviciu la Poliţia Locală Timişoara

10
DISTRIBUIȚI

Toată lumea îl ştie de Vasile, şoferul primarului. Nedespărţit de Gheorghe Ciuhandu, a fost preluat de primarul Nicolae Robu. Vasile Paraschiv  este, de câteva săptămâni, mai mult decât şoferul edilului Timişoarei. A avansat şi acum este şeful Serviciului Transporturi din cadrul Poliţiei Locale Timişoara, a cărei organigramă a fost modificată în urmă cu două luni prin hotărâre de consiliu local. Paraschiv s-a remarcat întotdeauna prin grija pe care o are pentru cel pe care-l plimbă cu maşina, fiind gardă de corp, asistent personal sau sfătuitor. Când au fost discuţiile legate de palmierii care au fost plantaţi în centrul Timişoarei, Nicolae Robu a susţinut că de la şoferul Vasile a aflat că erau astfel de copaci în oraşul de pe malurile Begăi încă din 1900.


 Chiar dacă a câştigat postul de şef de serviciu, Vasile Paraschiv  nu l-a părăsit pe Nicolae Robu nicio secundă pentru că, în acte, a fost detaşat, rapid,  la cabinetul primarului. Desigur cu un salariu mai mare. În locul lui Vasile Paraschiv a fost pus interimar să se ocupe de Serviciul Transporturi, Petru Cristescu, fost şef al Poliţiei Locale Caransebeş, cel care, pentru o perioadă, a condus biroul terenuri din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara.

Avansarea în funcţie a şoferului primarului este un secret bine păzit, nimeni nevrând să facă niciun comentariu pe marginea subiectului. Şeful Poliţiei Locale, Dorel Cojan, nu a fost găsit la telefon pentru a explica în ce condiţii s-a ajuns în această situaţie, iar subordonaţii săi au refuzat orice fel de comentarii pe această temă. De asemenea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Alina Pintilie, nu a dat niciun răspuns legat de modul în care s-a făcut transferul şi cum a ajuns şoferul primarului Robu să fie şef de serviciu la Poliţia Locală.

sursa foto debanat.ro

10 COMENTARII

  1. Va miratti!!!!!! Maine coana leana de la deratizare si ci ne costica, omu’ de serviciu ajung sefi. Tanti la relatii publice si nenea expert in administrare, iar vasile va face cumul de functii, ca e liber postu’ da sef garaj!!!

  2. Ia mai lasă -ne în pace aplaudați ai psd – ului și totodată foarte cointeresati ai mafiei „albe” din Timișoara. Poate mâine poimâine va vedem ridicați de DNA că la Diicot aveți destule slugi….

  3. Nu au gasit niciun un alt candidat cu IQ-ul sub 50. Colonel pacalici CRACIUNESCU de la Serviciul Rutier al I.P.J. Timis spre exemplu are IQ-ul 47. Deci nu trebe carte trebe sa fii om de actiune, om de gasca.
    Hai ca va las ca vin vacile de la ciurda, mai vorbim.

  4. Interesant si totodata nimic nou!In aceasta turma locala ca politie…e numai cu numele …Nu conteaza ce stii sau ce poti,conteaza cu cine te culci,a cui amanta esti,sau cine te „protejeaza”.Vasile e dat din sef in sef ca o pereche de sosete!O sluga nemernica gata de orice ,fapta obedienta numai pt a fi pe placul sefilor!Singurele calitati care se cauta la politia locala sunt:amantlacurile,ratatii societati care nu au fost buni in nici o alta mederie iar asta e maximum ce pot,obedienta crasa,prostia cu ciucuri,pupincurismul (aici e inghesuiala mare).
    Si asta o spun eu…unul care cu greata am lucrat in acel loc numit politie locala,depravat si josnic..Am reusit sa termin orice relatie cu aceasta structura fiindca nu reuseam nimic.ici ai viitor numai daca esti un ratat sau…o dama usoara(fara numar,indiferent ca sunt sau nu maritate) sau sa ai suma necesara pt a astupa buzunarele preaincapatoare a unora gen Cojan,Hada,si mai cateva specimene .
    P.S
    In afara de Vasile ,intrebati pe teribilul Cojan cum a ajuns amanta sa /secretara sefa de serviciu ,ca e proasta de da in gaurii…

    • @Sectoristu-nu mai sunt pt ca am renuntat din orgoliu neputand sa fiu sclavul unei turme de incuiati ,dar mai ales am gasit altceva de munca mult mai onorabil si mai bine platit decat pacaleala asta cu…”politia”…locala.Cei care isi dau seama cum sta treaba pleaca ,ceilalti in majoritate ratati in viata ,cariera si fara speranta o tarasc de pe o zi pe alta.Ma bucur ca am plecat,acolo numai slugoii,pupincuristii si amantele au viitor.
      P.S
      Sectorist esti poate la tine acasa ca la turma locala…nu este asa ceva sau cumva ai inceput sa te crezi politist?!

  5. Asa este RATATII SOCIETATII SUNT LA POLITIA LOCALA, niste analfabeti, veniti de prin MEHEDINTI, care fac umbra pamantului, cica ei sunt politisti dar nu au facut o scoala de politie, doar un curs de trei luni la LUGOJ,CA SA AMENDEZE BABELE SI TAXIMETRISTII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.