Modul stupefiant în care au fost invitaţi parlamentarii de Timiş la reuniunea...

Modul stupefiant în care au fost invitaţi parlamentarii de Timiş la reuniunea cu primarul Nicolae Robu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, anunţa marţi că va convoca parlamentarii de Timiş la o discuţie pentru ca aceştia să intervină în vederea modificării legislaţiei care prevede reabilitarea clădirilor istorice, mai exact pentru ca administraţiile locale să poată da bani de la bugetul local pentru a ajuta proprietarii.

Prezent în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, deputatul PSD Cătălin Tiuch a comentat pe marginea invitaţiei primite de la primarul Nicolae Robu. Stupefiat, acesta a arătat în faţa camerelor de filmat un SMS primit din partea Direcţiei de Comunicare a Primăriei Timişoara, SMS prin care era informat că este convocat la întâlnire.


Tiuch a menţionat că a fost uimit nu doar de faptul că mesajul nu era semnat de o persoană, ci şi de faptul că înainte de a fi convocaţi parlamentarii din judeţ nu au primit o informare cu subiectele care vor fi abordate pentru a se putea documenta.

„Eu am răspuns la acest mesaj că ar fi fost eficient şi lucrativ ca aceste propuneri, pe care domnul primar le face, să le trimită pe mail, să putem lucra organizat. Din păcate eu vineri nu sunt în țară, am primis SMS pe ultima sută de metri”,a spus Tiuch.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.