Muzicienii timişoreni au cântat pentru o cauză nobilă. Ce alte evenimente vor...

Muzicienii timişoreni au cântat pentru o cauză nobilă. Ce alte evenimente vor avea loc

1
DISTRIBUIȚI

Trei muzicieni timişoreni au susţinut un concert caritabil vineri seara în Manufactura Handmade Caffe, evenimentul care a avut parte de un public numeros propunându-şi să strângă fonduri pentru Asociaţia Caritabilă Little People. „Aşa cum am anunţat oficial cu ceva vreme în urmă, încerc să leg apariţiile mele muzicale de o cauză bună. E o iniţiativă demarată în 2013, când am avut concertul „ROUTE 44”, pentru copiii cu cancer, care primesc un sprijin important de la Asociaţia Little People România. În semn de solidaritate cu cauza „Little People”, eu şi Teodor Pop am purtat la concert ceva galben, culoarea „acreditată” în lupta împotriva cancerului. Dacă suntem siguri de ceva, e că seara de ieri a fost foarte specială.


Mulţumiri tuturor celor aţi participat la acest eveniment“, ne-a declarat solista Mirela Iacob. Alături de ea, pe scenă au fost prezenţi Teodor Pop şi Csongor Szabo, doi dintre membrii trio-ului JazzyBit.

„Libertatea şi inspiraţia muzicală ajunge tot timpul la cote maxime alături de Mirela Iacob şi colegul meu Csongor Szabo din JazzyBIT, cu atât mai mult atunci când şi cauza evenimentului e importantă, cum a fost aseară , fiind alături de prietenii noştri de la Asociaţia Little People. Programul a fost alcătuit parţial din standarde „customized” dar şi multe improvizaţii de moment. Publicul a fost incredibil, la un moment dat era „colegul” nostru de pe scenă. E foarte important să ajuţi pe oricine, cum poţi. Sunt şi voi fi tot timpul deschis pentru asemenea evenimente“, ne-a declarat Teodor Pop. Concertul a fost inclus în seria de manifestări dedicată aniversării a cinci ani de existenţă a Manufactura, care include pe lângă alte activităţi şi concerte cu Racz Y Gore, sâmbătă de la ora 21 şi Marion Krautner Band, duminică de la aceeaşi oră.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.