O femeie de 61 de ani a decedat într-un incendiu izbucnit în...

O femeie de 61 de ani a decedat într-un incendiu izbucnit în apartament GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-797429149">

O femeie a decedat, azi noapte, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa acesteia de pe strada Simion Bărnuţiu din Timişoara. Vecinii au sunat la 112 după ce au simţit miros de fum pe casa scării, au încercat să pătrundă în apartamentul de unde ieşea fum. „Eu am auzit-o că urla într-una. Locuiesc la etajul trei, pe partea unde locuiește ea. Am ieșit pe geam și i-am spus că vin să o ajut. Repede, cu vecinii, am încercat să spargem ușa, dar nu am reușit. Vorbea cu noi, dar nu înțelegeam ce spune pentru că tușea. Apoi am auzit o bubuitură. A căzut pe hol, probabil intoxicată cu fum”, ne-a spus bărbatul care a auzit-o pe bătrână strigând după ajutor.

Un echipaj de la ISU Banant a ajuns la blocul situat la intersecţia străzii Simion Bărnuţiu cu Renaşterii, iar pompierii au fost obligaţi să intre în apartamentul de la etajul unu pe geam pentru că uşa nu a putut fi deschisă. „La sosirea forțelor, incendiul se manifesta la una din camerele apartamentului de la etajul I. S-a încercat pătrunderea simultană și pe ușa apartamentului și pe geam cu ajutorul unei scări culisabile. S-a intrat pe geam s-a stins incendiu, iar în momentul în care ușa a fost spartă, dar cu greutate pentru că avea mai multe sisteme de prindere, în interior, pe hol, a fost găsită o persoană de sex feminin, decedată” a declarat căpitan Codruț Brândușoiu din cadrul ISU Banat. Din spusele administratorului victima locuia singură, dar mai are o soră și un nepot cu care nu a mai ținut legătura. Pompierii au reuşit să salveze pisica din apartament căreia i-au dat oxigen pentru a-şi reveni. Specialiştii de la ISU Banat au început o anchetă pentru a stabili care a fost cauza producerii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.