O femeie de 73 de ani a fost DESFIGURATĂ de câinii agresivi...

O femeie de 73 de ani a fost DESFIGURATĂ de câinii agresivi ai vecinului. Ce riscă proprietarul animalelor

0
DISTRIBUIȚI

O femeie de 73 de ani , se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost atacată de câinii vecinilor, rasa Amstaff. Nu se știe din ce motiv animalele au sărit gardul care despărţea proprietăţile şi au atacat-o pe femeia care muncea în grădină. Vecinii au sărit imediat cu lopeţile pentru a o salva. Femeia, din Curtici, judeţul Arad, ajuns la spital cu răni grave la cap şi muşcături pe tot corpul, potrivit Româniatv.

”Am văzut cum o muşcau câinii, vecina semăna arpagic şi am văzut cum au tras-o câţiva metri, am văzut cum au tras hainele şi am văzut când au dezbrăcat-o şi au tras baticul cu ceva.


Toată a fost muşcată, pe mâini, faţă plină de sânge, pe scalp nu avea nimic, a zis fata mea că i-a tras părul de pe cap”, a declarat o femeie care a văzut ce s-a întâmplat.

Femeia a ajuns la spital, în stare extrem de gravă. ”Femeia a prezentat plagi muscate de caini la nivelul scalpului, bratelor si a membrelor inferioare. Actualmente este la chirurgie plastica unde i se trateaza plagile”, a declarat Gratian Damian, medic la Spitalul Judeţean Arad.

Unul dintre cei doi câini de luptă nici măcar nu era înregistrat aşa cum prevede legea. Stăpânul animalelor riscă pedeapsa cu închisoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.