O nouă ceartă în plenul CJT. La şcoala politică a cărui partid...

O nouă ceartă în plenul CJT. La şcoala politică a cărui partid vrea să meargă Titu Bojin pentru a lua lecţii

3
DISTRIBUIȚI

Plenul Consiliului Judeţean Timiş a debutat şi astăzi, ca de obicei, cu o ceartă. Protagoniştii au fost consilierul PNL Marian Vasile şi şeful CJT Titu Bojin. La aprobarea ordinii de zi, Bojin a solicitat acordarea unei împuterniciri de a semna acte pentru luna decembrie, fără ca acestea să fie aprobate în plenul CJT.

Bojin a menţionat că aceasta este o procedură standard care se face în fiecare an în luna decembrie şi că momentul ales se leagă de faptul că în luna următoare vor avea loc mai multe şedinţe de plen festive, cu ocazia celebrării a 25 de ani de la Revoluţie, unde nu se va putea supune la vot un astfel de proiect.

Supărat că Bojin insistă, Vasile a spus că oamenii au demonstrat la aceste alegeri că sunt sătui de „politicieni care plimbă ursul după cireş”.


Președintele consiliului a replicat că „atunci când veţi face prima şcoală politică la PNL voi participa şi eu”. După alte schimburi de replici, la solicitarea consilierului PDL Marius Martinescu a rămas ca până la finele plenului secretarul CJT să redacteze un proiect de hotărâre care să aibă în vedere împuternicirea solicitată de Titu Bojin.

3 COMENTARII

  1. Vasilică insistă să fie din nou șef, macar un șef mai mic… Dragă Vasile, cred că nu ar trebui să vă amăgiți cu gândul că poporul v-a vrut pe voi și de aia l-a votat pe Iohannis președinte pentru că nu este așa. Iohannis a fost votat de atâția români pentru că românii au incredere că Iohannis va face ceva să scăpăm de golani ca voi, golani care vor doar funcții din care să își poată susține șmenurile proprii sau de partid. Când o să faceți și ceva constructiv, altceva decât scandal și tărăboi in ședințele de plen? ….

  2. RUSINE! RUSINE! Disperarea acestui copilandru pullitic vasile constantin marian (care este numele si care este prenumele??? ca la noi in Banat nu avem asa amalgam!!) este atat de mara incat nu mai gandeste ce scoate pe nass!! Na, te-a sustinut PNL azi, mareane??? iar in decembrie vor canta colinde, colinde la CJ!

  3. In sfarsit se va mai tria din oamenii care stau la muls, sper ca DNA -ul sa intre peste ei. Mariane in tine sta baza judetului fa ceva ca astia o fura toata si ne trezim vanduti ca de la revolutie in coace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.