Patriarhul Daniel va primi titlul de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Timiş”....

Patriarhul Daniel va primi titlul de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Timiş”. Ce spune Bojin despre implicarea Preasfinţitului în campania electorală

5
DISTRIBUIȚI

Este oficial, Patriarhul Daniel va primi titlul de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Timiş” în luna decmebrie. Întruniţi în plen astăzi, aleşii judeţeni au votat în unanimitate pro acordării acestei distincţii către Preafericitul Daniel.

Titlul de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Timiş”se conferă Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, „ pentru merite deosebite în promovarea intereselor și imaginii Judeţului Timiş cât şi a activităţii ecumenice desfăşurate atât în ţară cât şi în străinătate”, arată proiectul de hotărâre, aprobat astăzi.

Conform informaţiilor furnizate de şeful CJT Titu Bojin, Patriarhul va ridica distincţia după data de 10 decembrie, probabil odată cu numirea noului Mitropolit al Banatului.


Odată cu titlul, Preafericitul va primi şi un colan de argint şi o diplomă.

Întrebat dacă totul este o răsplată pentru implicarea Bisericii în campania electorală, şeful PSD Timiş, Titu Bojin a spus că „Patriarhul a îndemnat oamenii să nu uite că şi alte naţii au făcut bine poporului român, deci nu se pune problema de implicare”.

5 COMENTARII

  1. Astia-s nebuni. PF Daniel. Cetatean de onoare. Aici. „Merite deosebite in promovarea intereselor si imaginii judetului. A cui interese? A cui imagine? Ce a facut acest PF pentru mine? Concret, cu subiect si predicat.

  2. Poate vrei sa spui cetatea de onoare al PSD-ului,datii carnet de partid si sa demisioneze din fruntea bisericii pentru a spala onoarea bisericii.
    Rusine PSD-ei ati pingarit si biserica,ati compromis-o cu implicarea in campania electorala

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.