Piesă nouă şi două concerte cu Proconsul, la Timişoara. Când au loc...

Piesă nouă şi două concerte cu Proconsul, la Timişoara. Când au loc evenimentele VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia Proconsul va susţine două concerte în oraşul nostru, fanii formaţiei care a debutat acum 15 ani având ocazia să asculte şi noul single al trupei, intitulat „Din nou”.

„Săptămâna aceasta, în weekend, revenim după multă vreme la Timişoara. În club Porto Arte. Pregătim un spectacol nou care, nu întâmplător se numeşte «Povestea noastră… Din nou». Se pare că iarna îşi intră încet încet în drepturi aşa că noi vă dorim o zi cu multă căldură în suflete şi de-abia aşteptăm weekend-ul“, au transmis membrii formaţiei. Proconsul a lansat un nou single, intitulat „Din nou”. Piesa de dragoste este compusă de cei cinci membri ai trupei, versurile fiind scrise de Adina Butar și de Bodo, solistul formației.

„Prin intermediul acestui cântec vrem să readucem în atenție stilul Proconsul, pentru că «Din nou» este o baladă și noi ne pricepem să compunem balade foarte frumoase”, a spus Dragos Dinca, chitaristul trupei.


Proconsul pregătește deja alte două melodii, interpretate cu alți doi artiști români foarte populari, ce vor fi lansate anul viitor.

Formația Proconsul a fost înființată în 1999 și a cunoscut succesul odată cu hitul „De la ruși vine ploaia”. În 15 ani, trupa a lansat numeroase hituri, printre care „Cerul”, „Mi-ai luat inima”, „Zbor”, „Despre tine” sau „Spune-mi despre noi” și 10 albume, inclusiv unul de „best of”, cu cele mai îndrăgite piese ale trupei. Biletele pentru concertul care va avea loc sâmbătă 29 noiembrie la Porto Arte, de la ora 21.00, costă 50 lei. Bodo şi colegii lui vor reveni în Timişoara şi luni 1 decembrie, când vor susţine un concert în Piaţa Operei, cu începere de la ora 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.