Primarul Nicolae Robu anunţă măsuri dure pentru incidentul de la subpasajul Michelangelo,...

Primarul Nicolae Robu anunţă măsuri dure pentru incidentul de la subpasajul Michelangelo, unde doi şoferi au intrat cu maşina pe asfaltul proaspăt turnat

2
DISTRIBUIȚI

Lucările de la subpasajul rutier de la Michelangelo, motiv de supărare pentru primarul Nicolae Robu. Aseară, doi şoferi au intrat cu maşinile în zona de subpasaj în care se turnase asfalt.

Practic, vehiculele au făcut o întoarcere exact peste bentonul proaspăt turnat. Deşi este de acord că incidentul încurcă lucrările, edilul a spus că „nu este nimic grav” şi că trebuie refăcută zona respectivă, dar că a fost dezamăgit pentru că de dimineaţă dorea să vadă un radier proaspăt făcut.

CCCF, firma care se ocupă de realizarea subpasajului de la Michelagelo, ar trebui să angajeze oameni pentru a păzi obiectivul, dar acest lucru nu s-a întâmplat.


Practic de la deschidere şantierul a fost mai ceva ca o piaţa publică, plină de turişti. Momentan mai mulţi agenţi de la Poliţia Locală au fost detaşaţi în zonă pentru a păzi muşcatele amplasate la ordinea primarului Robu pe podul de la Michelagelo. Agenţilor. însă. le-a scăpat incidentul din seara precedentă, iar edilul se arată extrem de necruţător cu acest lucru. Mai mult. Robu a promis că „vor fi daţi afară, va trebui să aplicăm legislaţia muncii. Daunele nu sunt mari, se va ocupa de ele firma care se ocupă de șantier. Am văzut că există, din păcate, în orașul nostru un număr de indivizi pentru care nu am cuvinte de calificat”.

2 COMENTARII

  1. Intr-o tara normala nu era nevoie sa se pazeasca nici palmierii, nici muscatele si nici pasajul, dar intr-o tara bananiera cum suntem se pare ca totul trebuie pazit! Mai bine planta robu Bananieri in loc de Plamieri! Nu mai putea comenta nimeni ca sunt in acord cu spiritul locului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.