Primele manuale școlare după noua programă pentru micuții de clasa I și...

Primele manuale școlare după noua programă pentru micuții de clasa I și a II-a au ajuns în depozitul Inspectoratului Școlar Timiș. Cât mai au de așteptat copiii până vor învăța din ele

0
DISTRIBUIȚI

După două luni de la începerea anului școlar, au început să fie tipărite primele manuale școlare după noua programă pentru micuții de clasa a I și a II-a. Astfel, în această săptămână au început să sosească și primele manuale în depozitul Inspectoratului Școlar Timiș, însă fără Abecedarele necesare prichindeilor de clasa I. Totuși, cei peste 10.000 de micuți de clasa I și a II-a din Timiș mai au de așteptat cel puțin o lună până vor învăța din noile manuale.

Francisc Halasz, inspector școlar adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Timiș, a declarat că toate manualele școlare noi ar trebui să sosească în depozitul ISJ Timiș până în data de 25 decembrie, cu excepția Abecedarelor.


„În ceea ce privește Abecedarele, știm că constestațiile continuă și ele vor întârzia. Ieri a sosit primul transport la depozitul Inspectoratului Școlar Timiș și cum manualele acestea vor sosi pe parcurs, ele vor fi distribuite unităților de învățământ. Sperăm ca din luna ianuarie, cu excepția Abecedarelor, toate manualele să fie pe bancile elevilor. Vor veni manuale sub formă tipărită și digitală”, a precizat Francisc Halasz. În prezent, copiii învață din vechile manuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.