Procurorii DNA Timișoara fac percheziții la Direcția Sanitar Veterinară Caraș-Severin. UPDATE 2...

Procurorii DNA Timișoara fac percheziții la Direcția Sanitar Veterinară Caraș-Severin. UPDATE 2 Ce şmen cu bani publici este investigat

2
DISTRIBUIȚI

O echipă a DNA Timișoara a descins astăzi la sediul Direcției Sanitar Veterinare din Caraș-Severin. Polițiștii și procurorii anticorupție efectuează o percheziție la sediul instituției, fiind verificate o serie de documente într-un dosar penal aflat în cercertare, ancheta vizând mai multe contracte derulate de instituție.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Directorul DSV Caraș-Severin este Ion Florin Rădulescu, apropiat al „Ayatollah”-ului Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și vicepreședinte al PNL.


„Este o acțiune, nu pot să vă spun mai multe acum, ci doar după ce se încheie”, a spus Rădulescu.

UPDATE 2 Anchetatorii au plecat de la sediul direcţiei sanitar-veterinare cu mai multe documente. Cei de la DNA investighează modul în care DSV Caraş Severin a concesionat diverse programe naţionale către două firme care sunt controlate în realitate de directorul instituţiei, Florin Rădulescu. Percheziţia de la sediul DSV vine după ce cei de la DNA au audiat mai mulţi medici veterinari din Caransebeş care lucrează la aceste firme. Investigaţia este în plină desfăşurare, urmând ca specialiştii să stabilească, în baza documentelor ridicate,  prejudiciul adus bugetului de stat.

2 COMENTARII

  1. Frunza Verde aka Frunzapierde cum ii mai zic unii LOL …. Imi aduc aminte de nunta ficei lui de la Timisoara, cind, ca si fotograf de presa am luat citiva brinci de la un tip cu ceafa lata, cap mare si continut cranian redus acoperit de okelari de soare si de un ecuson MIKE SECURITY….A,in caz ca nu stiati MIKE SECURITY e o firma de paza din Resita a carei spate e tinut de frunzapierde…Seful local din Timisoara e fiul unui fost securist , frontierist unu Cosmin Stefan…Dar…conteaza ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.