Puţin teatru şi multă distracţie: reţeta evenimentelor Teatrelli GALERIE FOTO

Puţin teatru şi multă distracţie: reţeta evenimentelor Teatrelli GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-62805668">

Sub genericul The Friday Night Show, vineri noaptea amatorii de distracţie au avut parte în Fratelli de un spectacol interesant, în care muzica s-a îmbinat cu momentele artistice.

Evenimentul organizat în colaborare cu Teatrul Naţional din Timişoara a avut parte de un succes deosebit, momentul de pantomimă desfăşurat sub sigla Material Girl, fiind savurat aşa cum se cuvine de toţi cei prezenţi. La pupitrul tehnic, ca invitat special a fost DJ Luca, iar conform planurilor, show-urile de acest fel vor continua şi pe viitor. „Teatrelli este un concept organizat în colaborare cu Teatrul Naţional din Timişoara. Sub sloganul The Friday Night Show încercăm să îmbinăm petrecerea cumomente artistice. Am avut parte de un feedback foarte pozitiv din partea publicului“, ne-a declarat Gabriel Horţ, din partea Fratelli. Momentul artistic Material Girl a fost realizat de Cătălin Ursu, Ştefan Roman, Raul Lăzărescu, Adrian Jivan şi Mirela Puia, iar numeroasele aplauze ale celor din incintă au demonstrat că această „combinaţie“ a fost una de succes.

Foto: Sabin Cercel

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.