RĂZBUNAREA soției înșelate cu o elevă de liceu. Ce mesaj șocant a...

RĂZBUNAREA soției înșelate cu o elevă de liceu. Ce mesaj șocant a lăsat pe zidul liceului unde învață amanta

5
DISTRIBUIȚI

”02 – curva soțului meu”. Acesta e anunțul care a apărut luni dimineață pe gardul Colegiului Naţional „Iulia Hasdeu” din Lugoj, dar și pe zidurile unui bloc de locuințe din cartierul Stadion III din același oraș. Toată lumea știe despre cine e vorba. O elevă din clasa a XII-a este ”mărul discordiei”. Ea a devenit amanta unui bărbat însurat.


Soția acestuia a decis să se răzbune original.

”Ştim că e vorba despre o fată din clasa a XII-a C, dar mai multe, cine a scris şi cu ce, nu ştim. Vom vedea ce zice poliţia, a fost fata la poliţie că e majoră, e hotărârea ei ce face, cum face, ea ştie mai bine”, a declarat Letiţia Fedorca, director la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu” din Lugoj, citată de Redeșteptarea.ro.

Tânăra căreia îi sunt adresate mesajele a depus o sesizare la Poliție. Acum oamenii legii  efectuează verificări în vederea identificării persoanei care se face responsabilă. ( Sursa foto: Redeșteptarea)

5 COMENTARII

  1. @hsbsbbnnx & @YO : Voi sunteti seriosi? Cititi mai bine oamenilor, citez „Acesta e anunțul care a apărut luni dimineață pe gardul Colegiului Naţional „Iulia Hasdeu” din Lugoj, dar și pe zidurile unui bloc de locuințe din cartierul Stadion III din același oraș. ” V-ati lamurit? Acel mesaj apare pe gardul liceului, dar SI pe zidul unui bloc!

    Cat despre stire, ii o stire de umplut pagina unui ziar, nimic mai mult.

  2. Imi dau seama si barbatul …ce fel de sotie are acasa. Decat o apucata din asta..capabila de orice…mai bine o tinerica de 18-19 ani. Le urez sa fie iubiti si sa se debaraseze urgent de cea care i-a fost sotie. S-o respecte in continuare, sa fie alaturi de ea daca va avea nevoie…dar sa-si urmeze calea inimii sale! si valabil pentru toata lumea: daca s-a stins iubirea….sa nu mai zaboveasca in relatii „caldute”. este timp pierdut

  3. „Acum oamenii legii efectuează verificări în vederea identificării persoanei care se face responsabilă.” Aadica nu se stie exact care dintre sotii a scris asta pe pereti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.