Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean vrea reformarea clasei politice, dar nu în propria...

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean vrea reformarea clasei politice, dar nu în propria formațiune. Pe cine ar vrea să vadă plecat din PSD VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Senatorul liberal Ben-Oni Ardelean a declarat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că anumiți oameni ar trebui să se retragă din politică, în perioada următoare. “După aceste alegeri prezidențiale, fiecare partid trebuie să-și facă o analiză foarte serioasă în interior. Cred că anumiți oameni trebuie să facă un pas înapoi din politica românească. Eu am în Parlament colegi care au fost șefi de cabinet și consilieri personali ai lui Nicolae Ceaușescu. Despre aceștia discutăm în primul rând. Apoi discutăm despre anumiți oameni care, de-a lungul anilor, și-au compromis imaginea politică”, a precizat Ben-Oni Ardelean.

Senatorul liberal mai consideră că este foarte important să se realizeze o curățenie în toate partidele politice, însă crede că în unele partide se va întâmpla mai greu acest lucru, așa cum este PSD-ul.


“Eu cred că toate partidele politice din România trebuie să înțeleagă că trebuie această curățire însă, în același timp, cred că unele sunt ancorate prea mult în trecut și inerția este foarte mare. Semnalul pe care l-a dat PSD-ul astăzi însă nu a fost un semnal că se vrea curățire internă, ci a fost un semnal că se vrea răzbunare internă, sper să se ajungă și la curățire internă”, a mai declarat liberalul. Din punctul său de vedere, dacă va fi realizată o curățenie în PSD, primii care ar trebui să plece sunt Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță. Întrebat de către moderatorul emisiunii cine ar trebui să plece primii din PNL, Ben-Oni Ardelean nu a dorit, însă, să ofere un răspuns concret.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.