Sute de amenzi, zeci de permise reținute și dosare penale pentru șoferii...

Sute de amenzi, zeci de permise reținute și dosare penale pentru șoferii timișeni, în doar trei zile. Pentru ce abatere s-au dat cele mai multe sancțiuni

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1576537894">

În weekend-ul recent încheiat, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând nu mai puțin de 640 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi.

Poliţiştii au întocmit 9 dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, fără permise de conducere sau cu autovehicule neînmatriculate.

Totodată, au fost aplicate 640 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe dintre acestea, 348, fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 84 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 58 de permise de conducere, 34 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Au fost reţinute şi permisele şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric sau limitele legale de viteză.

De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.