Teo Milea: „În piesele noi se vor regăsi poveştile publicului meu“. Pianistul...

Teo Milea: „În piesele noi se vor regăsi poveştile publicului meu“. Pianistul timişorean concertează în Austria şi Germania VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Teo Milea se pregăteşte pentru o serie de concerte în cursul lunii noiembrie, în cadrul cărora timişoreanul care a lansat albumul „Pe clape albe … şi negre“, va interpreta şi câteva compoziţii care vor fi incluse pe următorul lui material discografic, programat să apară în cursul anului viitor. Recitalurile lunii noiembrie vor avea loc la Bucureşti în 16 noiembrie, la Arad în 18 noiembrie, la Viena în 27 noiembrie şi la Dortmund în 29 şi 30 noiembrie. „De abia aştept să concertez pentru un public aşa de diferit: bucureştean, arădean, vienez şi neamţ.

Din luna noiembrie până la lansarea celui de-al doilea disc toate recitalurile se vor numi Pe clape albe … şi negre +. Plusul vine de la Open Minds – titlul următorului meu disc – şi în fiecare recital voi cânta piese de pe acest material. Lansarea noului material va avea loc în luna octombrie a anului 2015. Pentru anul acesta nu mai este programat niciun concert în Timişoara, dar cu siguranţă anul viitor va mai fi un recital acasă înainte de lansarea albumului nou“, ne-a declarat muzicianul.


Teo Milea și-a început activitatea muzicală în urmă cu 26 de ani. A trecut treptat de la improvizație la compoziție, iar în iulie 2012 a lansat primul album de compoziții proprii, intitulat „Pe clape albe …şi negre“ (On white …and black keys). De la lansarea albumului artistul a concertat în țară, dar și în Austria, Belgia, Germania, Spania, prezentându-se ca fiind un pianist și compozitor aparținând a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI. Toată creația sa este fundamentată pe relația interumană, stările și nevoile societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.În ceea ce priveşte următorul său album, Teo pregăteşte o surpriză fanilor săi. „Noua direcţie a albumului Open Minds, pierde puţin din zona clasică în favoarea minimalismului şi se îndreaptă spre o zonă mult mai vizuală decât este On white … and black keys. În piesele noi se vor regăsi poveştile publicului meu, personaje întâlnite în perioada concertelor. Acest material este dedicat publicului meu de la care am avut, am şi voi avea tare multe de învăţat“, ne-a declarat pianistul timişorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.