Ursuleţi şi vodcă, surpriza unei petreceri caritabile pentru acţiunea „Numai fapte bune…...

Ursuleţi şi vodcă, surpriza unei petreceri caritabile pentru acţiunea „Numai fapte bune… la cutie“ GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1843886658">

Weekend-ul trecut a găzduit o petrecere caritabilă în oraşul nostru, în cadrul căreia amatorii de distracţie au donat bani pentru cumpărarea de daruri de Crăciun copiilor nevoiaşi, evenimentul organizat de Passport Events și Sfera Timișoarei și desfăşurat în cafeneaua D’arc având parte de un succes deosebit.

„Împreună am pus la cale un party în ideea de a dansa și de ajuta copiii. A fost o petrecere reușită, printre prieteni și diferită, în sens pozitiv. Acțiunea a avut un scop dublu: lansarea Passport Events și sprijinirea ONG-ului Sfera Timişoarei. Banii încasați din bilete au fost destinați proiectului «Numai fapte bune… la cutie!» prin care se oferă daruri de Crăciun copiilor nevoiași“, ne-au declarat organizatorii party-ului.

Seară a început cu Dj Mike Iova și a continuat cu Dj Phill care au îmbinat stiluri muzicale de la electronic la dance și deephouse, mixând pro-bono. Atmosfera a fost întreținută de muzică antrenantă și de cei peste 100 de petrecăreți care au dansat până dimineață. Organizatorii au oferit celor prezenţi ursuleți Haribo cu vodcă, care au constiuit un adevărat deliciu pentru cei prezenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.