UTIL Modificări în programul RATT. Cum se va circula de 1 Decembrie...

UTIL Modificări în programul RATT. Cum se va circula de 1 Decembrie şi ce linii se suspendă

0
DISTRIBUIȚI

Noi modificări ale traseelor liniilor de tramvai şi ale autobuzelor RATT au fost anunţate pentru astăzi, dar şi pentru ziua de 1 Decembrie. Sâmbătă 29.11 între 8.00-12.00 şi luni 1 Decembrie în intervalul orar 09 – 14, cu ocazia evenimentelor de aniversare a Zilei Naţionale a României care vor avea loc pe bvd. Revoluției 1989, traseele tramvaielor care circulă pe liniile 2 şi 5 şi traseele autobuzelor de pe liniile 22, 40 şi Expres 2 vor fi modificate. În acelaşi interval orar, liniile tramvaielor 1 şi 6 vor fi modificate.

Modificările menţionate vor avea loc după graficul de mai jos:

Tramvaiele de pe linia 2 vor circula pe traseul Depou Dâmboviţa – Piaţa Iosefin – Catedrala Mitropolitană – Calea Bogdăneştilor – Bulevardul Cetăţii – Torontal şi retur.

Tramvaiele de pe linia 5 vor circula pe traseul Cartier Ronaţ – Balta Verde – Calea Bogdăneştilor – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Piaţa Iosefin – Gara de Nord şi retur.

Autobuzele de pe Expres 2 vor circula de la AEM până la Poşta Mare, nemai ajungând până pe Calea Sever Bocu.


Autobuzele de pe linia 40 vor circula de pe Calea Sever Bocu până la Bastion, urmând să aibă staţie comună cu M30 în sensul de la Punctele Cardinale. În acest fel, autobuzele de pe linia 40 nu vor mai ajunge până la Poşta Mare. Autobuzele de pe linia 22 nu vor mai ajunge până la Bastion, traseul acestora fiind din cartierul Plopi până în sensul de pe strada Pestalozzi.

RATT mai atenţionează şi că în ziua de 1 Decembrie mijloacele de transport în comun vor circula după program de duminică și toate punctele de vânzare ale RATT sunt închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.