Zeci de firme la Salonul Industriei Ușoare. Când începe și ce puteți...

Zeci de firme la Salonul Industriei Ușoare. Când începe și ce puteți vedea acolo

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a XXIV-a ediţie a Salonului Industriei Uşoare, eveniment cunoscut încă din 1995 şi intrat deja în tradiţia oraşului, s-a consacrat ca cea mai reprezentativă expoziţie de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie şi accesorii din zona de vest a ţării. La fel ca la ediţiile anterioare, când au fost prezentate ultimele tendinţe ale modei şi noile colecţii, remarcabile prin rafinament, stil şi eleganţă, şi expoziţia din această toamnă prezintă cele mai frumoase colecţii ale acestui sezon, cu speranţa că exponatele nu vor fi mai prejos faţă de cele prezentate în saloanele anilor trecuţi.

Pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, peste 40 de firme din Arad, Bucureşti, Braşov, Brăila, Cluj-Napoca, Iaşi, Orăştie, Ploieşti, Satu Mare, Suceava şi Timişoara vor expune, începând din 27 noiembrie, o gamă foarte largă de produse, de la confecţii, tricotaje, încălţăminte sau marochinărie la bijuterii şi cosmetice – produse de serie sau unicate – pentru toate gusturile şi la preţuri accesibile, oferind tuturor prilejul de a-şi reînnoi garderoba.


În expoziţie va fi amenajat şi un stand al Facultăţii de Arte şi Design a Universităţii de Vest Timişoara, unde vor fi prezentate creaţiile studenţilor şi absolvenţilor cu specializarea modă-design vestimentar.

Salonul, organizat la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, va fi deschis până în 30 noiembrie, programul de vizitare este între orele 10.00 – 20.00, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.