ACCIDENT GRAV O șoferiță a pierdut controlul volanului, a acroșat un autoturism...

ACCIDENT GRAV O șoferiță a pierdut controlul volanului, a acroșat un autoturism și s-a izbit puternic de un TIR. Traficul este blocat pe E 70

0
DISTRIBUIȚI

Circulație blocată pe drumul european E70 care leagă Timișoara de Lugoj în urma unui grav accident de circulație în care au fost implicate trei autovehicule. Nefericitul eveniment a avut loc astăzi la ieșire din localitatea Remetea Mare.

Din primele informații ale autorităților se pare că șoferița unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. În momentul respectiv mașina condusă de aceasta s-a izbit de un alt autoturism, dar și de un autocamion.


Impactul a fost atât de puternic încât mașina în care se afla femeia a ajuns în câmp.

La fața locului s-au deplasat echipajele de descarcerare, o ambulanță, dar și polițiștii. Șoferița care se face vinovată de producerea accidentului a fost grav rănită. „În urma impactului, autoturismul condus de o femeie de 52 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, iar conducătoarea auto a suferit răni grave, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.