Accident la tăierea porcului. Ce a pățit un timișean din Coșteiu

Accident la tăierea porcului. Ce a pățit un timișean din Coșteiu

0
DISTRIBUIȚI

Clipe groaznice în această seară pentru un bărbat din localitatea Coșteiu de lângă Lugoj. Acesta a mers să ajute la tăierea porcului, dar și-a prins mâna dreaptă într-o mașină de tocat carne. În urma incidentului, bărbatul și-a secționat două degete pe care le poate pierde din cauza neatenției.

Pompierii, dar și un echipaj de la Ambulanță, s-au deplasat la fața locului pentru a-i scoate mâna bărbatului din mașina de tocat. Echipele de salvare au tăiat mașina de tocat cu un clește folosit la descarcerarea persoanelor rămase în mașini la accidentele rutiere.


Intervenția nu a fost deloc ușoară pentru că victima acuza dureri insuportabile.

„Săracul om, nu e proprietarul casei, a fost tocmit să vină să taie porcul, să îl prepare și la cârnați la măcinat și-a prins mâna dreaptă în mașină. Patru degete și-a prins, două grav de tot, de-abia se mai țin într-o pieliță, greu l-au scos pompierii din mașină. Au sfărâmat mașina de tocat să îi scoată mâna. Cică a gustat și un pic de pălincă”, a declarat pentru redeșteptarea.ro unul dintre martorii nefericitului eveniment.

Victima a fost transportată de urgență la spitalul municipal din Lugoj. Cel mai probabil, după ce îi vor curăța rana, medicii îl vor trimite pe bărbat la Casa Austria, acolo unde specialiștii vor încerca să îi salveze ce mai pot din mână.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.