Arsenal Park – vacanțe de vis pentru familii (P)

Arsenal Park – vacanțe de vis pentru familii (P)

0
DISTRIBUIȚI

În ultimii ani, România a devenit din ce în ce mai atractivă pentru ofertele sale turistice pentru vacanțele în familie. Un loc unic în țară, un complex turistic care satisface în mod natural cele mai complexe cerințe ale părinților și copiilor deopotrivă îl reprezintă Arsenal Park. Resort de 3 stele, situat în inima Transilvaniei, Arsenal Park a fost deschis în 2009, în locul fabricii de muniție din Orăștie. S-a păstrat tematica militară în personalizarea camerelor, în decor și prin activități. Însă perimetrul de 88 mp pe care se întinde parcul, pădurea și posibilitățile de petrecere a timpului face din Arsenal Park una din unitățile hoteliere perfecte pentru familii.

Cele mai frumoase vacanțe sunt cele petrecute cu familia. Activitățile făcute împreună rămân amintiri prețioase pentru fiecare membru în parte. Destinația, în general, este aleasă în funcție de facilitățile de cazare, de distracție și joacă pentru cei mici și de relaxare pentru părinți.

Din acest punct de vedere, Arsenal Park vine cu o ofertă de cazare potrivită pentru familii tinere sau numeroase: în Camere Ofițer, Tun sau TAB – pentru cupluri, sau în Apartamente Colonel sau Vile General pentru familii a căror dorință de a-și ține copiii aproape este îndeplinită. Pentru copii, se oferă reduceri la cazare. În ceea ce privește mesele, meniul Restaurantului-Popotă este unul sănătos și variat, atât pe gustul copiilor cât și al adulților.

De obicei, ca primă activitate făcută împreună, familiile optează un tur de recunoaștere al parcului. Pe jos, cu golfcarts, biciclete sau segway-uri închiriate, fiecare colț este descoperit treptat de clienții noștri. Relaxarea poate continua la piscina în aer liber, loc de odihnă pentru părinți și de bălăceală pentru copii. Indoors și pe timp de iarnă, familiile pot înota în bazinul din Arsenal SPA.


Părinții aleg și sesiuni de masaj și saună, iar cei mai sportivi merg și la sala de fitness. Joaca celor mici poate continua la tiroliana special amenajată pentru ei sau la Activity Park Arsenal, un loc care reunește 25 de jocuri de cățărare, alunecare pe tobogan, funie și bară, mersul de-a bușilea, alergare, balansare, echilibristică, jocuri de intuiție și memorie, activități sportive etc. Pentru familiile active, minigolful și terenurile de sport multifuncționale (baschet, fotbal, volei, tenis) sunt ideale în acest sens. De asemenea, familiile pot opta pentru treasure hunt, unde pot lucra îndeaproape pentru descoperirea indiciilor. Un exercițiu de concentrare și mânuire îl constituie și tirul cu arcul. Cele două extreme, anotimpurile friguroase și vara toridă îi îndeamnă pe turiști să se retragă la sala de jocuri, unde pot juca darts, fotbal de masă, airhockey, biliard sau ping-pong.

Cei mai curajoși sunt îndrumați către Aventura Park Arsenal, cel mai mare aventura-park din județul Hunedoara, care dispune de 6 trasee de cățărare accesibile diferitelor grupe de vârstă, experiență și cutezanță. Parcurgerea traseelor este menită a oferi copiilor încredere în forțele proprii.

Tinerii din toată țara sunt încântați de SkatePark Arsenal, unul din cele mai mari din România, cu o suprafață de 1400 mp. Patinoarul Arsenal, dotat cu gheață sintetică, funcționează independent de condițiile de temperatură și umiditate. Acestea sunt cele două noi puncte de atracție pentru familii și pentru petrecerea timpului în vacanță, în mod plăcut și activ.

Seara aduce cu sine mult-așteptatul foc de tabără, cu mâncare delicioasă și muzică pe care, atât cei mici, cât și cei mari pot dansa în jurul său.

După o minivacanță la Arsenal Park, plină de activități în aer curat, întreaga familie revine la viața de zi cu zi cu mai multă energie și voie bună. Iar cei mici, sunt mai disciplinați și mai puternici.

Pentru mai multe detalii și rezervări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: office@arsenalpark.ro sau la numărul de telefon: 0730 019 299. Mai multe informații, pe www.arsenalpark.ro.