Bojin, despre o eventuală plecare: „Nu am niciun motiv să discut despre...

Bojin, despre o eventuală plecare: „Nu am niciun motiv să discut despre demisie”. Când ar putea lua în calcul o astfel de decizie

3
DISTRIBUIȚI

Gândul că ar putea rămîne fără toate funcțiile nu îi aduce mare bucurie șefului CJT, Titu Bojin. Ieri, în plenul Consiliului Județean Timiș acesta a fost somat de consilierul Județean al PNL Marius Martinescu să își dea demisia. ”Este prima dată când instituţia CJT reuşeşte să umple break news-ul televiziunilor în plan naţional. Singurul lucru pe care îl puteţi face în favoarea timişorenilor şi al nostru celor care suntem în CJT este să vă daţi demisia”, a spus Martinescu.

Astăzi, la conferința de presă de final de an a CJT, Bojin a declarat că „am răspuns anticipat glumelor pe care le-a făcut domnul, Martinescu.


Ați participat la toate ședințele nu cred că este prima ședință la care domnul Martinescu încearcă să se facă popular că nu îl vedeți la TV și nu are cu ce să se mândrească cu activitatea dânsului de primar la Lugoj. Așa cum am spus și ieri nu am niciun motiv în momentulde față să discut despre demisia de la CJT. Dacă ea va fi justificată fiți convinși că voi fi cel care va ști să facă pasul lateral așa cum am făcut și la partid”.

Vă reamintim că în urma achetei DNA care visează un caz amplu de corupție la nivelul județului, anchetat fiind și transportat la București pentru a fi audiat, Titu Bojin a demisionat de la șefia PSD Timiș. Locul său este ocupat interimar de ministrul Comunicațiilor, Sorin Grindeanu.

3 COMENTARII

  1. FOARTE BINE FACE CA NU PLEACA,ASTEAPTA SA FIE SALTAT SI DUS DIRECT LA POPICA SAPCA.SEDERE USOARA SI CAT MAI LUNGA.TRACTORISTULE ITI TATAIE RAU CURUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.