Dan Popa, confirmat oficial ca şef al PDL Timiş. Cine sunt vicepreşedinţii...

Dan Popa, confirmat oficial ca şef al PDL Timiş. Cine sunt vicepreşedinţii şi secretarul

6
DISTRIBUIȚI

Abia la câteva săptămâni distanţă de la demisia lui Constantin Ostaficiuc din funcţia de preşedinte al PDL Timiş, locul acestui a fost ocupat oficial de către Dan Popa. Solicitat de preşedintele PDL la nivel naţional, Vasile Blaga, să ocupe postul în regim de interimat, Popa declara că nu a fost visul vieţii lui să ocupe o asemenea funcţie.

Astăzi, PDL Timiş a anunţat că „decizia Biroului Permanent Național al PDL, de numire a președintelui interimar al organizației județene Timiș, a fost validată de către Consiliul de Coordonare Județean al PDL.


președintele PDL Timiș și co-Președinte al PNL Timiș, Dan Popa, a fost validat cu unanimitate de către cei 300 de membri prezenți în ședința consiliului”.

Nu numai atât, dar tot astăzi au fost decise şi alte funcţii importante pentru partid. „Consiliul de Coordonare Județean reunit astăzi conform statutului, pe lângă discutarea problemelor organizatorice, a mai luat câteva decizii importante pentru organizație. Astfel, Biroul Permanent Județean a cooptat în rândurile sale, cu stătut de vicepreședinți, toți primarii care reprezintă formațiunea politică în județ. Tot astăzi a fost validat și Secretarul General al Biroului Județean (funcție vacantă că urmare a numirii dlui Dan Popa ca președinte) în persoana primarului din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza”, se mai arată în comicatul emis de PDL.

Foto: Arhivă

6 COMENTARII

  1. pai Popa asta o fo comonist infocat si activist la Com Municipal PCR. bine am agiuns ca tot comonistii ne conduc. uuuuoooooooooooooooooooooooo
    ca d’aia so fekut revolutie a agiunga comonistii care duceau tava la condus tara. filatz a dreacu’ sa fitz

  2. Mare cacaciosi, mare prostie, mare idiotenie sa aduci expirati la conducere cand toti vin cu tineret voi veniti cu mumi. Pai si PSD vine cu Grindeanu om la 40 ani, PnL cu Alina, si profesori universitari voi veni cu gunoaie expirate. Pai mai bosorogule nu iti e rusine . Sa tia zis Oana ca e ok ? Din nou a schimbat microfonul fara sa miroase gura? Doar e profesionista ce dreacu?

  3. felicitari! in sfarsit se misca ceva si in pdl..poate scapati de penalii samartinean sau popoviciu sa se vada ca intradevar vreti sa faceti ceva bun

  4. ma..cand vad cate un rahatel de pesedist ca zice despre altul ca e comunist simt ca innebunesc! ma taraturilor, nesimtitilor, cretinopatilor! tu postac al lui grindeanu sau al lui ghita vama imi vorbesti mie despre comunisti? bai ordinarule! in orasul asta s-a murit pt libertate! libertatea mult dorita fata de comunistii pe care tu ii sustii ma!!! ordinarule!! daca te-as vedea, te-as scuipa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.