EXCLUSIV Șeful Serviciului Operațiuni Speciale Timiș, acuzat de „atitudine dictatorială”. Ce spune...

EXCLUSIV Șeful Serviciului Operațiuni Speciale Timiș, acuzat de „atitudine dictatorială”. Ce spune Doinel Malcoci despre cel care conduce Poliţia Lugoj VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Comisarul şef Doinel Malcoci, liderul filialei Timiş a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual Timiş, a dezvăluit, în această seară, la PRESSALERT LIVE mai multe din spatele uşilor închise, recunoscând că există probleme serioase. Comentând pe marginea scandalului în care a fost implicat şeful Poliţiei Lugoj, comisarul şef Claudiu Chebici, care a fost acuzat că a făcut propria lege într-un bar, Malcoci a afirmat că  „un astfel de om nu are ce să caute în fruntea Poliţiei Lugoj, din punct de vedere al unui coleg din Poliţia Română şi ca să lovesc puternic în acest personaj, acest personaj din ceea ce spun colegii mei au fost pus pe funcție şi menținut de acel politic pe care eu nu îl agreez”.

Cât despre schimbarea lui Chebici din funcţie, liderul de sindicat a susţinut că „este foarte greu să poți schimba un şef, în condiițile acelui ordin care acum am înţeles că s-a găsit a fi neconstituţional. Legat de aceste ultimele năzbâtii pe care le-a făcut acest coleg ar trebui să se pună un capăt şi să fie schimbat, dar este foartre greu să găseşti un om atât de inimos atât de sufletist încât tot ce a stricat acest Chebici cu toate bisericuţele şi firmiturile pe care le-a făcut, acel colectiv va fi foarte greu de găsit un om finuţ, cu suflet, care să repare tot acest colectiv.


Va fi nevoie de doi trei ani care să îi readucă pe oameni unde au fost înainte de venirea lui Chebici”.

 Doinel Malcoci a dezvăluit că sunt probleme seriose şi la unul dintre cele mai discrete servicii  – Serviciul Operaţiuni Speciale, structură subordonată direct IGPR şi care asigură Poliţiei Timiş suportul tehnic pentru filaje, prinderi în flagrant sau interceptarea de convorbiri telefonice.  Liderul de sindicat a spus că problemele au apărut din cauza şefului SOS Timiş, comisarul şef Marius Anghelescu -„oamenii vin și se plâng și spun că este ca un dictator și au adus argumente, nu unul ci mai mulți”. Malcoci a dat şi două exemple -„sunt oameni pe care îi are, care unii locuiesc la Lugoj, alții la Timișoara. În momentul în care sunt chemați are pretenția să zboare. În una din zile, îmi zice un coleg de-al meu că era în afara orelor de serviciu, știind că am această fișă a postului, mi-am permis să beau o bere. Am primit telefon să merg. (…) Cu părere de rău i-am zis că nu pot să merg, să trimită o mașină și dimineața următoare m-a pus să fac raport. Altui coleg, ofiţer, i-a zis să meargă la el și l-a ținut trei ore în curte. Și Angheluş de după perdea râdea”.

Liderul de sindicat a declarat că a luat legătura cu cei de la Bucureşti, unde Serviciul Operaţiuni Speciale are coordonarea şi acum „subalternii trebuie să facă o hârtie pe care să o trimită acestui șef al SOS pe țară”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.